ye


fuck everything. godnatt


ellam dlug;dkdb

Glömde totalt bort att berätta vad jag köpte idag, hårfärgen (som man kanske fattar) ett par fjäder örhängen, och en hårspray. Nog fanns det fina saker på stan, men ja jag blir alltid för snål och vågar inte köpa, sparar även pengar tills vi åker till Thailand om 22 dagar. längtar jätte mycke till att få kolla massa kläder och steka i solen och att bli BRUN. Det är mitt första mål, att bli brun som satan.

nu spenderas nästsista dagen innan ett nytt år i min underbara säng, prata med finaste och må bra somfan!


fulaste bilden jag sett ever


50%

Färgen blev helt ok, kanske inte de jag hade hoppats på men nu orkar jag inte färga det mer.. Just nu ligger jag i sängen och jäser lite mat och ser film. Längtar faktiskt tills imorgon, ett nytt år och en ny början, längtar även efter William! Blir ialla fall en bra nyårs för min del.
Nu ska jag fortsätta se film, uppdaterar väl sen och de kanske kommer en bild då om jag orkar ta en(a)


awkward

sitter med färg i håret, hoppas på bra resultat!


hello det ser ut som jag går på nått

Åker upp till stan nu med mamma och syster. Ska försöka kolla om de finns kvar några klänningar som jag skulle kunna tänka mig ha på nyårs. Men allting är väl slut. Hårfärg kommer också köpas, är inte 100% säker om vilken färg det blir än men de får väl bli en överraskning. Skriver när jag kommer hem puss.

copy past copy past copy past


hellyeah


.

Inte på bästa humöret idag, inget bloggande idag!


100% inlove

Förlåt för en ouppdaterade blogg. Har inte haft lust till att skriva nått idag, har inte haft nått att skriva om ens. Men ikväll har jag iallafall gjort nått. Drog till bure där vid 4, kollade på när min syster och mamma simmade sen så fick jag iden att vara med joakim. Så de fick bli så och man fick sig en adrian på köpet också. Har hängt lite med dom hos adde. pappa kom och hämtade mig vid nie så nu ligger jag i sängen och har just slagit på en film. puss

hihi de såg ut som marty hade tagit sig en wisky eller nått.. ser lite dragen ut


godmorgon fina tisdag


3 saker du kanske inte vet om mig

•När jag är nervös fnittrar jag och biter på händerna.

•Att gå på toa är drygt, väntar hellre tills jag är super pissnödig.haha

•När jag var liten blev jag mobbad för mitt öga, "jag var för konstig"


-

image description

Måndag 26 december

Vad hände? Jag vaknade nyss? sovit i ungefär 13,5 timme.. Skönt är de ialla fall. Nu ska jag dra mig i nån minut till sen ska jag ner och käka frukost! Dagen är som vanligt oplanerad..


life of ille

Ska slänga mig i sänga nu, se lite film. SMSA PEOPLE!

omg chekka bilden


right now baby right now

Right now sitter jag med min dator i soffan och dunkar musik samtidigt som jag ser tv. Min kväll förblir väl lika händelselös som den är nu. Imorgon snör jag nog upp några bilder på min julklappar. Dock fick jag inte speciellt många. Min största julklapp är ju resan till Thailand. Och fakiskt så känner jag mig inte behöv av så mycke mer av vad jag fick igår heller.


Dag 19- Min favorit plats

Har ingen direkt favoritplats men att vara med dom nära och kära, så spelar det ingen roll vars jag är. Men om jag skulle vara tvungen att välja skulle det förmodligen vara hemma i vårat hus.´Med tanke på att de är alltid skönast att vara hemma. Jag trivs ialla fall bäst hemma!

hej ny profilbild igen


i would like to be with you all the time

Jag har just kommit hem och väntar nu på att chokladen ska börja koka. Känns suveränt att vara hemma, dock hade jag vilja vara kvar i Lycksele några dagar. Så man hinner träffa dom man saknar! Men aja, ikväll har jag igen aning om vad som händer. Hoppas på nått kul, och så tänker jag bara NJUTA av lovet! Och föresten, de är bara 26 dagar kvar tills jag sitter på ett plan påväg till Thailand :$


möhöhö bilden har inget med inlägget att göra, but i like the picture

i look at you, you look at me. peace

godnatt (L)


håret

dock världens fulaste äckligaste bild jag sett

 


hello crazy eye


dom är öppnade och jag är nöjd som tusan:$


Dag 18- Min favorit födelsedag

ehm jag fattar inte direkt? Min favoritfödelsedag är väl endå min egen? Eller menas det med vilket år som är det bästa att fylla? ingen aning om vad det menas med egentligen men just nu hade jag vilja vara arton!

okej

Nu ska jag åka bil i två timmar, yippie... Men längtar som fasen till lycksele! min outfit för ikväll är ialla fall min blåa shorta och svarta jeans, ganska tråkigt men äh jag orkar inte! puss på er! godjul igen<3


godjul<3

Egentligen har jag ingen aning om varför jag vaknar nu?! Måste vara spänd eller nått för att de är JULAFTON!!! (om ingen visste de) Jag ligger fortfarande i sängen hos mormor, och snart kommer väl mami och papi för att käka gröt med oss! Bara av att äta gröt tror jag faktiskt att jag får min julkänsla som är väldigt liten.

Mer tror ja jag inte har att säga, men jag hoppas att alla har världens bästa jul!


Dag 17- två saker jag inte skulle kunna klara mig utan

Första saken jag inte skulle klara mig utan är min telefon.. Först och främst för att jag inte skulle kunna få tag i nån alls och så skulle ingen kunna få tag i mig. Sen så är jag beroende av temple run :$

Andra
saken är min säng, älskar den. Jag lever typ i den! sova i den är det bästa som finns.haha
Ganska världelösa saker jag inte skulle klara mig utan men äh!


its friday

Just fixat mig klart och snart hoppas jag på att vi ska börja dra vår kos till mormor! Typ ända gången jag blev nöjd hur jag ser ut och så ska man inte ens visa sig för någon egentligen.. Jag hoppas alla får sig en suverän fredag! i will :)


hejhopp

Just nu sitter jag i Ebbas säng och försöker komma på och jag ska låna några kläder/klänning. Ska snart dra mig hem med syster och börja göra mig klart för att fara och sova med alla min syskon hos Mormor och Morfar. Det är ungefär som en tradition vi har varannat år. Och imorgon när vi käkat gröt osv ute hos mormor så far vi hem fixar oss och drar sedan vidare mot Lycksele till syrran och hennes familj! Kommer bli en riktigt fin jul i år.

Förövrigt har jag faktiskt börjat få lite julkänsla nu, dock har snön börjar smälta här i nedre bäck.. Hoppas på att de blir lite kallare tills imorgon så vi har lite mer känsla av julafton! Ha det bra så länge, puss



snodde en finfin bild av ebbaaa

sprida lyckan

Allting skulle vara så annorlunda om alla följde sina hjärtan hela tiden. Om alla gick efter magkänslan hela tiden och struntade i vad andra sa och tyckte. Det är svårt att veta vad man borde göra. Man befinner sig i en situation där man vet vad som är rätt val och vad som är fel val. Men tänk om det valet som anses fel, känns rätt i magen, och i hjärtat? Om alla skulle visa, att dom kan bryta någonting som alltid har varit som de ska vara. Visa att "jag vill ha en förändring" Det här är inte rätt. Vi människor lever av varandra, ingen är alltid sig själv. Utan att vi vet om det, försöker vi vara som andra. Tex, När man sitter och kollar bloggar, tänker man direkt man ser någon annan tjej. "Shit, hon skulle jag vilja vara, hennes liv verkar vara perfekt" Men vi ser bara det yttre. Jag tror att ingen har det perfekta livet. Än om vissa kanske säger att dom verkligen har det perfekta, så vet jag att man döljer alltid någonting.

Om man följer sitt hjärta, och sin magkänsla tror jag nästan att allting skulle lösa sig i slutändan. Men det innebär också smärta. Att såra folk är svårt, men det är någonting man aldrig kommer ifrån. Nått som följer en livet ut. Jag kommer bli sårad, jag kommer gråta, men tiden fixar alla sår, jag tror det gör de. Nya människor kommer in i ens liv och fixa dom skrapsår du fått under vägen till lyckan igen.

Jag har gått vidare,hittat och glömt.


talk to me

Asså shit, såhär händelselös kväll har jag inte haft på länge. Och inte en människa i skellefteå är social! Jag vill ha julafton, vara i Lycksele och öppna julklappar med familjen. Saknar elaine,david och dewin jättemycke. Jullovet måste jag göra nått utav och försöka träffa så många saknade som möjligt.

Nu resten av kvällen spenderas framför tvn men tyvärr är det inte ens ett bra program på tv. JÄTTETRÅKIGT...


carpe diem

Julshowen gick SUPER bra idag,är sjukt nöjd faktiskt! Och jag hoppas att dom som såg den tyckte den var bra. Vi fick sluta klockan ett idag så jag tog då bussen hem som går kvart över ett. När jag kommit hem där vi två la jag mig direkt i sängen för att se lite film och slocknade i slutet av filmen och har sovit tills nu när mamma varit upp och väckt mig. Kan säga de är ingen favorit hos mami att jag alltid sover innan och efter middan:$...


godjul alla barn

Ska slänga mig i sängen nu efter att ha fotat lite. Sängen bara skriker efter mig..


1954

Sitter och äter middag med familjen plus farmor och farfar som är här och lämnar julklappar! Massor med trevligheter. Nu efter middan har jag ingen aning om vad jag ska göra, blir förmodligen att sitta på skype och öva repliker med medverkade i julshowen. Taggar redan julshowen imorgon och även att vi äntligen kan gå på jullov!!!! puss


the best have happend

Jag är hemma från stan och ska snart äta litegrann för att jag har inte ätit midda än. Har bara tryckt lite godis med bästaste Emma och Evelina! Jag slänger in några bilder på mina inköp bara för att vara lite duktig! puss skriver sen


innebandy turnering idag! wish me all youre luck!!!


thai 32

Ska lägga mig och sussa i min nybäddade säng och nystädade och ommöblernade rum nu. Shit vad jag är duktig! Imorgon taggas innebandy turnering och sen förhoppningsvis åker jag till stan med Emma. Vet inte när jag kommer hem eller hur än men de får vi se om. Känner mig ialla fall astaggad på bandy även om jag enbart egentligen hatar det, men jag gör allting för mitt lag ska vinna hahaha. Godnatt fina läsare!



arkivbild

Dag 16- Vad tycker du själv om dina första blogg inlägg,

Mitt första blogginlägg så skrev jag bla. att jag saknade och blogga osv. I början och även ganska långt fram har jag varit så fjollig och betedde mig som tolv i bloggen. Nu känns det som att jag tagit mer tag i det och beter mig mer moget och skriver mycket mer som normala. Men det finns fortfarande mer och förbättra.

Skulle vara kul att höra om någon hade något att till lägga om hur jag ska blogga, och även hur jag skulle kunna göra det roligare och läsa för jag vet att jag oftast skriver ointressanta inlägg osv. Så ge mig tips!

första bilden jag la ut på bloggen, min kära och saknade kusin Olivia (L)

wiin

Fick ta hem min one peice (stavning) idag! överlycklig, tänker mysa i den hela kvällen.

Jag kom ialla fall precis in genom dörren till huset, ska äta nånting snart hoppas jag sen ska jag självklart mysa och se film! best day ever


shit vad jag stör mig på att jag inte kan hålla telefon stilla när jag knäpper kort..!


mot skolan för en plågsam dag


i like you, a lot

Just lagt mig i sängen efter att ha legat i soffan och sett två filmer. Känner mig fett lat men de var de värt! Även suttit med honung på läpparna under film tittandet. Honungen hjälper och mjukgör läpparna har jag läst nånstans, och jo de funkar faktiskt jätte bra. Plus att de är så gott att slicka bort!! Dock gillar jag inte honung egentligen, i tex varmt vatten eller så men de är gott på läpparna:$ Förövrig ska jag nu lägga mig och skriva ner lite saker på ett papper sen tror jag att jag lägger in offline mode och sover ett tag. Tagga skola imorgon, sista skolmåndagen på länge!


ursäktar min otroligt äckliga finne men ähh orka bry


Dag 15- min favoritblogg

Har ingen direkt favorit men kan berätta vilka jag följer, anjas , alvas, emmelie och emmas , kissies och dessies. Haha de är typ dom jag dagligen kollar(a)

orkar inte länka dom
image descriptionÄG

WEHEARTIT


christmas day, come closer

Åhh... Det är ju 6 dagar kvar tills julafton och jag har inte nån julkänsla alls. Snön håller på att smälta bort ännu en gång och utan snö är de verkligen ingen jul.. Jag har inte ens julpynta i mitt rum för jag inte har haft nån julkänsla. Står ungefär 3 tomtar i mitt rum och inget mer. Allt jag vill ha nu är julkänsla för julen är det finaste som finns. Sitta och mysa med familjen och äta gomat och bara njuta. Shit vad jag vill ha julaftonsmorgon, luktar gott i hela huset och bara dra på sig myskläder på morgonen och njuta.


i have done it twise



Tiofakta


1. Hemstad/ort: Nedre bäck.
2. Hårfärg: blont.
3. Längd: 163!
4. Frisyr - axellängd... oplattat eller plattat
5. Ögonfärg: grön,blå,gul
6. Skostorlek: 37
7. Humör: ärligt,jätte bra
9. Civilstatus: singel för tillfället
10. Vänster eller högerhänt: höger

1. Har du ett par rosa string? - yesmanv
2. Vem var den senaste du pussade? - hihii mamma:$
3. Vad har du för bhstorlek ? - 70b
4. Trivs du med det? - helt okej
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - mer än hälften är killar
6. Gillar du nån nu? - ja de gör jag!
7. Vad gjorde du inatt? - kom hem klockan halv 2, sen sov ja
8. Och i förrgår natt? - sov
9. Vad gör du innan du ska sova ? - smsar
10. Kan du prata med din mamma om allt? - ja!
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - jau
12. Har du varit gravid? - nope
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - inte sur kanske, men gifta sig nu?!
14. Choklad eller glass? - choklad!
15. Push-up eller T-shirtbh? - push-up
16. String eller hipsters? string
17. Stövlar eller sneakers? - sneakers
18. Kjol/klänning eller jeans? - jeans




Tiosakeromdittliv

1. Har du nånsin varit kär? - de har jag
2. Tror du på kärlek? - förmodligen
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - nä
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - oyes
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - jo..
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - njae
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - tror inte de
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nä?
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - om de är en hemlig beundrar vet jag väl endå i te om jag haft en?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nja


T i o s a k e r ;
Detdärellerdethär


1. Kärlek eller pengar? - vet inte
2. Vin eller öl? - öl
3. Dag eller natt? bero på
4. One night stand eller förhållande? förhållande
5. Tv eller internet? - internet
6. Pepsi eller cola? - cola!
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? olika
8. Färgfoto eller svartvita? - tycker om båda
9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - inget av de


Tio "Hardunånsin"


1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? haha ja
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nope
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - har väl alla
4. Har du hoppat bungy jump? - verkligen inte
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - i bil eller? nä
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nä
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - nä
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - haha nää
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - vet inte
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - de har jag


TioKänslor


1. Saknar du någon just nu? - menart
2. Är du glad? - de är jag!
3. Är du fundersam? - litegrann
4. Är du uttråkad? - nja, ligger fortfarande i sängen
5. Är du tysk? - nä
7. Är du italienare? - nä
8. Är du fransk? - nä
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? japp
10. Gillar du någon just nu? - jau



Omdig:


1. Hur mycket är klockan just nu? 10.35
2. Namn? Illona Zandra Karlsson
3. Vart bor du? nedre bäck
4. Hur många barn vill du ha? ett eller två
5. Vill du gifta dig? vet inte
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? skär
7. Har du ätit sushi? nää verkligen inte
8. Favoritglass? magnum
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? ingen aning äter de inte ofta
10. Humör? hoppas de är på topp

FyraGrejjor

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? nä haha
2. Har du en hund? 2
3. Sover du helst själv eller med någon? med någon!
4. Tror du på spöken? tror på andar

Skulle:


1. Skulle du vilja vara längre? nja egentligen inte
3. Skulle du vilja ha sex nu? haha vem vill inte
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? nä


Kan:


1. Kan du röra på öronen? nä
2. Kan du slicka dig på näsan? nä
3. Kan du kolla i kors med ögonen? jafan
4. Kan dina föräldrar lita på dig? för det mesta ja
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? jarå
6. Kan du va på en fest utan att dricka? de kan jag
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? har redan
9. Kan du suga? antagligen,, jag äger på de?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? ja, jag blir så snål


Har:


1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? japp
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? jaa
3. Har du syskon? 4stycken
4. Har du någonsin haft sex med någon? yesman
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? jau
6. Har du varit full den här månaden? nä
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? har inget liv så nja
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? ska göra de när jag kluer upp
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? jau
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? jau
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? jau
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - nä
14. Har du ljugit på någon fråga än då? nejdå


Vem:


1. Vem älskar du? elaine min syster
2. Vem hade du senast sex med? -im not telling ya
3. Vem vill du bli full med? -anjis
4. Vem är den bästa artisten/gruppen? - finns för många!
5. Vem pratade du senast i telefon med? - anja
6. Vem är snällast i världen? - jag haha, skoja men typ william är snäll
7. Vem vill du prata med? finns många
8. Vem sov du senast med? emma
9. Vem såg dig full senast? - mamma
10. Vem vet allt om dig? ingen vet allt tror ja
11. Vem hatar du mest? - hata är ett starkt ord
12. Vem kramade du senast? anja
13. Vem kan berätta allt för dig? den som vill



tur jag äg

Kom hem för en liten stund sen efter att ha varit hos min moster med Anja och Tobias och resterande av min mosters familj. Vi har lördagsmysat och sett film och bara chillat. När jag kommer hem
ligger dock alla i vårt hus och sover och dörren var låst.. tur nog hade jag ungefär 7 % batteri kvar på mobilen så jag kunde ringa och väcka en snäll sovande mamma som öppnade åt mig.

Imorgon förhoppningsvis blir det robertsfors, som jag skrev tidigare blev de inte av, ingen aning varför men(a)
Nu ska jag sova och sen imorgon ska jag tagga en händelserik skolvecka! puss bitches:*


jag är så himla duktig att rita:]


rubrik w00pw00p

Idag blir det tyvärr inte att fara till Robertsfors och kolla epan, blir nog imorgon! Är taggad som fan. I morse vaknade jag typ tidigt i morse, vid 10 och jag somnade endå vid halv 3 så undra varför jag vakna så fruktandsvärt tidigt. Men ialla fall så anländer min älskling snart till bäck, längtar nå sjuk efter hojn! Tror att hon och tobbe sover i bäck inatt? ingen aning men hoppas på det bästa så jag får träffa hon så mycket som möjligt. Annars så är allting ganska så chill, förutom att jag är övertaggad på att ta am-kortet nu så jag kan få börja köra litte.

förövrigt saknar jag redan Shakira..



nog den fulaste och gamlaste bilder ever, men jag har alltid haft så kul med henne..


looking 4 a better world

Resan mot drömmarnas land närmar sig och jag känner mig alldeles död i kroppen. Har en förbannad träningsvärk, efter ett litet fyspass på gympan (är huuur otränad som hellst.) Imorgon åker jag och farsan? tror jag det blir till robertsfors för att checka in epan. Tror inte vi tar hem den imorgon med tanke på att vi kan inte köra 850in dit som vi ska byta epan mot. MEEn får se hur det blir och om han vill byta!

Jag har egentligen inget mer att säga än att jag inte gjort ett skit ikväll och de var faktiskt inte så dåligt som jag trodde det skulle bli. Men som jag skrev är jag hur trött och sliten i kroppen som hellst så jag ska nog snart slagga. puss


Bara älskar mitt hår efter jag haft uppsatt hår ♥

Dag 14- Ett minne

har många minnen, men väljer nog att skriva om första gången jag träffade min alva. 2 år sen och vi kändes inte varandra nånting från tidigare. Vi båda var på ridläger hos Elisa i Pite. Redan första gången vi såg varandra så började vi prata. Första kvällen så gick vi ut mitt i natten och spåra tillsammans! Pratade om massa saker och öppnade oss för varandra direkt. Vi båda tänkte samma sak när vi såg varandra. ungefär såhär "wow vilken brud, henne skulle jag lätt byta liv med" Jag är jätte glad att jag träffat alva. min andra halva, min syster och mitt allt. love you alvis

 


förmodligen hemmakväll ikväll:]


jag egÅ

fan vad glad jag är, åker för att kanske ta hem en epa på lördag! lyckligt barn.se


RUBRIKER SUGER

Ligger i sängen och bara njuter av att jag inte behöv göra ett skit. ska typ snart sova i brist på liv. Annars så ha dagen gått ganska fort, och imorgon är de torsdag, längtar efter torsdagar. då kan man äntligen säga, Imorgon är det fredag så jävla skönt. dock är ju fredagar bättre men äh skit samma HOOOJ


sötplutt


vad gör jag..

Sitter med ungefär hela nian och planerar julshowen. men har nu gått och satt mig för att sitta och snacka lite med emma,eva och rebecka. Har ingen aning om vad jag ska göra efter skolan men får se, blir förmodligen att fara hem. tagg på livet..


jag lever inte för att du ska få mig att må dåligt, jag lever mitt eget liv bäst jag vill

I'm home from school. När jag kommer in genom dörren är det som att se en ny hall, tapetseringen är snart klar i hallen och det blir hur fint som hellst. Men ialla fall så sitter och håller på att hungra ihjäl, hoppas på god midda. Lucian idag kan man väl säga att den funkade, vi råkade faila med att börja sjunga för fort och även så sjöng jag fel en gång och de hördes om vi säger så. Aja jag orkar inte bry mig men de var rätt så kul faktiskt hehe! Genrepet innan gick hur awesome som hellst och sen när det då gäller känner man att allting blev hur fel som hellst. Tur att de snabbt gick över ialla fall och folk tyckte väl ändå att de var helt okej. Ska försöka avrunda inlägget nu annars orkar väl ingen läsa min onödiga information. puss


Dag 13- En bild på ditt hem

Jag har faktiskt INGEN bild på vårat fina hem, Men jag bor ju lixom ute på landet så man kan väl föreställa sig litegrann hur de ser ut, Ett stall (som numera är ett garage) Två gamla "små" lador. Ett hus! legdjevel och en storförbannade gräsmatta som för den delen är jätte jobbig att klippa under sommaren! för övrig så håller de på fixas ordentligt här i huset, tapetsering och fönsterutbytning är i full rulle och snart har vi det fint. bye

booom, gone


i see the wrong you don't see

Walla, hemma från skolan och jag känner mig bokstavligen död. Istället för att ha gympa idag så hade jag bad. Tur nog gjorde vi inget speciellt, men är fortfarande död och de är bara måndag.. Men kommer förmodligen få kriga mig igenom hela veckan!

Längtar inte alls till imorgon, när de är lucia och jag kan knappt sångerna.. bara att mima då och hoppas alla andra vågar sjunga, men som de lät idag är jag nog inte den enda som är osäker. Men ialla fall jag ska snart äta mat sen fixa de sista på resentionen sen skicka iväg den till min lärare och hoppas på ett g i engelska!


Dag 12- Varför du började blogga

Anledningen till att jag börja bloggar är väl att man följer med strömmen, och för att det är kul att skriva om sitt liv och berätta,sprida.  Skriva av sig, men mest är det nog för att man följer strömmen! Mer om de finnns nog inte.

wwwweeeeeeeeeyyyyyyy

Fortfarande inte klar med resentionen, även om jag skriver fingrarna av mig, ska ta en paus nu och ba andas ut. hahha och alva? vafan gör du, spamma kommentarer, no lifer! loveu

Imorgon har vi lucia träning hela förmiddan, sen på tisdag har vi själva lucian. Ska skynda mig på morgonen hem till Lydia för att kirra en luciaklänning, kom ju på de nu i sista minut men tur så finns ju alltid lyddan! Ska snart kriga mig igenom resentionen sen tror jag att jag ska sova. HAHA LOVE LIFE LIXOM


smoke weed today yesterday everyday

rubrik

Har för ett litet tag sen vaknat från min lilla powernap. Sitter nu i sängen och gör inte ett skit. Snackar i skype med ante,erik,adrian och sandra, och käka godis och snart måste jag börja skriva min engelska resention. Jag orkar verkligen inte de men måste ju göras med tanke på att betyden sätts imorgon kväll.. mer har jag som vanligt inte att säga.


11.45

Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen och orkar verkligen inte kliva upp. Har inget till liv för tillfället och förmodligen inte sen heller.. Jag har ärligt noll inspiration till att blogga nu men jag ska väl kriga mig igenom och försöka vara lite intressant ialla fall! Skriver later


Dag 10- mina planer inför helgen

med tanke på att de är söndag redan nu ska kan jg väl "planera" min nästa helg. Då kommer ialla fall Anja till skellå och bor hos min moster som delvis är min granne. så blir väl förmodligen att vara med hojn nåndag. Annars så vet jag inte? kanske fara till stan? vara med nån i bure? ingen aning. allting är faktiskt ganska lugnt tror jag. puuss


Saknar redan mina sötnosar i pite, de va iallafall fett skönt att äntligen få träffa dom!


abcdefghijklomnopqrstuvwxyzåäö

Just hemkommen från Emmas place, kom just ut ur duschen och drar snart vidare till pite. Får förmodligen träffa alva så jag är överlycklig! kommer förmodligen inte uppdatera något mer idag så de få vara så:) pussbye


loveu


FREEEDAAAG

Just hemkommen och sitter bara och chillar och tittar på alla 10 brudar som är här, (tror de är ett tiotal?) Syrran ska ha nån jäkla midda så vill bort härifrån nu! vet inte vars jag ska men de blir väl bure,stan eller flarken? får se helt enkelt hur det blir. Annars har min dag varit rätt så okej, känns skönt att de är fredag! taggad på livet 123


stop being a pussy


qertyuiipoåasdhjäölöäännvxxvnn

Fan vad sjuk jag känner mig, lust att sova resten av mitt liv. Håller ärligt på att frysa ihjäl och magvärken gör inte livet bättre. men ändå ska jag kriga mig till skolan imorgon, vi får väl se om jag sover i bure eller inte imorgon också, bero på hur jag känner mig. Har mycke att göra nu också.. man kan säga att fe är väl typ sista dagen jag kan lämna in allting, än om jag kan göra de på måndag också men känns bättre att göra det imorgon. puss och förmodligen ett godnatt!


when i first wrote to you, i did'nt think that i would fall inlove with you so fast

Jag satt alltså och skrev ner alla min kontakter från telefon så jag kunde uppdatera min iphone till nya 4s inställningarna, när allting är klappat och klart startar jag telefonen och alla min kontakter är kvar.. då känner man sig väldigt lyckad med livet. Aja jag är fan nöjd och skulle ha gjort de tidigare.

för övrigt ligger jag just nu i sängen och bara tar de lugnt. måste snart börja plugga lite so, ska göra mitt omprov imorgon så jag får ens nått betyg i samhälls. Annars så är livet på topp!

Och justja imorgon efter skolan drar jag direkt hem till min älskling Emma för att spendera lite underbar tid med henne, fan vad livet är gött alltså :) cya


hey there sexy


dag 10- det här hade jag på mig idag.

Orkar ärligt inte ta bild ens.. Hade iallafall svarta jeans och en vit pösig tröja. favoritkläderna (y)


ye egÅ

just gjort klart fysik provet som gick faktiskt helt okej. Är typ dö hungrig så ska vänta på attt emma ska göra klart provet sen ska jag gå och käkkaaaa med hojn. Efter skolan ska jag hem, powernapa sen plugga gärnet. Får se hur de kommer gå men hoppas på de bästa! pusshej


woopwoop

taggad på livet och jag drar mig vidare mot bussen nu! fyfan vad jag mår bra!!


i think you're nice

WEYWEY för min statistik, den bara stiger!  För övrigt så har jag gett upp mitt pluggande och hade lite roligt o fota isf, dock så blev de inga bra bilder så drar en fml bara på grund av de. hehe skoja. Ska snart sova en stund tror jag, bara för att jag känner för att vara lite tråkig. Imorgon drar jag förmodligen till stan efter skolan och är med William, hoppas de bara går sin väg! Mer har jag egentligen inte mer att säga som vanligt, men hoppas alla andra får sig en fin kväll.


9- en bild från idag


jag kan flyga som en fågel

Sitter och äter stekta plättar, nog de godaste som finns! Är tröttare än nångonsin men jag måste ändå kriga mig till fysik och engelska böckerna för att visa att jag kan litegrann ialla fall. Helt efterbliven är man ju inte.

Skolan gick faktiskt rätt så snabbt idag för att vara måndag, bara 4 dar tills helg igen nudå. Övertaggad på att göra nått i helgen men jag har ingen aning om vad de blir att hitta på. Aja varför snacka jag om helg redan, jag har asmycke att göra.. uppdaterar sen efter jag pluggat och tagit en liten powernap!
image description
arkivbild

längtar

20 dagar till julafton
27till nyårs
47 dagar till Thailand


Dag 8- ett minne jag har

bilden säger allt




kanske bara alva och anja fattar men (a)

du är färgen i mitt svartvita liv


söndag one of the boring day ever

Godmorgon! just vaknat och ligger faktiskt fortfarande i sängen och drar mig. Jag känner inte för att kliva upp när det är så förbannat dåligt väder. Regn regn eller tiden, jag är less på regn och skulle gärna vilja ha två meter pudersnö right now! Då hade livet verkligen varit på topp.

egentligen har jag inte ett skit mer att säga så jag får väl skriva sen. HÖRES!
image description


never look back in past,

Jag har för ett tag sen kommit hem från att ha varit med Moa i bure. Egentligen skulle jag varit i stan med William men he blev inte av. Hade ialla fall en kung och speedad kväll tillsammans med Moa, mycke oseri talk and seri talk. Kändes skönt att få släppa ut lite tankar.

Vafan ska man göra imorgon egentligen, sova hela dagen, övertagga skola på måndag och betydsättning om 9 dar. WIHOO livet är på topp.


godnatt :*


19.58

Just kommit in efter att ha varit ute och gått i ungefär 2 timmar, det mest ansträngade jag gjort på länge! men de är värt de för det är då förbannat skönt. Har blandannat legat på lekparkens tak och kolla på stjärnorna tills dom elaka molnen kom i vägen..

Men ialla fall, nu sitter jag och drygar lite i skype me nå dudes, plus att jag sitter och trycker lite godis i brist på annat. pushej

ser ut som jag är ond eller nått men och


fan vad jag saknar min bästavän, need you

WOOPWOOP för att jag tror min balans i livet is back on track. Just nu i'm chilling in the kitchen och dricker kaffe.
Ikväll spenderas iaf min fredag hemma som de nu varit i dryga 3 veckor.. Men jag klagar inte för jag vet inte vad jag skulle ha gjort annars om jag inte skulle vara tvungen att ta hand om mina syskon ikväll. Imorgon får jag se vad jag hittar på, kanske spenderar min dag/kväll i stan, i don't know! puss


RSS 2.0