you are my soulmate

Åh så skönt de ha varit att äntligen få umgås lite med min störda lillasyster. vi satt hela gårkvällen och pratade en massa skit och skrattade, såg lite film och lillan somnade I soffan.
nu idag ha vi inte gjort så mycket, tiina for hem vid 4 då jag och ante for och åt middag med antes farmor och farfar med släkt.
och nu är vi tillbaka hemma men typ nu dra vidare för att ante ska skjutsa mig till mampap för att jag ska spendera natten där. kommer sakna min kärlek hela natten lång ♥
har förresten ny telefon, den äger fuck iphone
 

i heart you

 
Sitter på skolan och har justnu religion, ser någon fin om olika religioner vilket är extremt tråkigt.
Efter skolan ska jag vara med min lillasyster plus att hon sover över hos oss ikväll men dock ska inte andreas sova hemma så vi får vara hemma själva. soom jag längtat efter min fina lillasyster 
 

someday

Nu sitter jag här framför datorn och försöker skriva ett repotage som jag ska lämna in innan klockan 12 ikväll. Hoppas på att det blir så bra att de blir iallafall godkänt. Andreas är i bure och håller på med massa bilar så jag sitter här ensam i mörkret och hoppas på att bli klar snart så jag får se lite one tree hill vilket är 3 gången jag ser, blir aldrig less. 
 
Imorgon så börjar jag praktiken klockan sju och slutar halv fem, känns som att de kommer vara jättejobbigt att kliva upp imorgon men får väl kämpa igenom de. 
 

everbody say you cant, but i can

WIIIIIHOOOO äntligen så har vi fått egna datorer på skolan, våran klass har fasen fått kämpa för att få dessa. Nu har vi vård om fem minuter sen svenska. Dagarna blir så långa nu när vi bara är här onsdag fredag. När jag kommer hem ska jag träna som tusan sen hem och bara begrava mig i soffan hela kvällen (förhoppningsvis)
 

Yeah

Okej nu när skolan likat börja om så varför inte börja om här, allting rulla på har praktik 3 dagar i  veckan vilket är riktigt skönt att ha. Sen blir det rätt tråkigt att två daar i veckan ha lektioner hela dagarna och slutar typ alltid fyra. Skönt med helg nu, plus aatt maamma är hemma från thurkiet!!

RSS 2.0