GOTT NYTT JÄVLA ÅR


my heart is beating, fast,and it hurts

Sitter och bläddrar igenom min egen blogg. (kanske bara jag som brukar göra de rätt ofta?)
Iaf, så kom jag och tänka på Alva, min alva som jag saknar sjukt mycke. Det var ett tag sen nu och jag längtar tills i sommar för då ska jag verkligen spark mig själv i rumpan och fara upp till Pite för att vara med skrutten!
 
Hittade även det exakta datumet första gången jag träffade Andreas, och hur mycke jag skrev om hur glad jag var när jag träffade honom åså. Gahs vad tiden rinner iväg, önskar bara att man kunde komma ihåg allting lite bättte. 
 
Har egentligen ingen vettig anledning till varför jag kom på att skriva just dehär, men
.

Vad har vi här????

Tjaa ille!!!!!!

Jag äger som fan och din blogg är min nu muhahaha:D:D:D
 
ps: Nu vart du ägd ille min vän:P

jaja tråk

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag var utomlands första gången!

2. Höll du några av dina nyårslöften? - hade inga men nästa år ska jag ha ett!!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - inte vad jag kan komma på!

4. Dog någon som stod dig nära? - en nära till mig förlorade en väldigt nära person..

5. Vilka länder besökte du? - Thailand
6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? - mer galna saker!
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? - 19 december
8. Vad var din största framgång 2012? - att jag inte fått f i några ämnen
9. Största misstaget? - litade på någon man inte alls kunde lita på.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - inte någonting jag kan komma på.
11. Bästa köpet? - kan ha varit köpet till thailand, (jag köpte de inte dock)
12. Vad spenderade du mest pengar på? - MAAT
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - mitt hjärta♥
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? - förlåt, call me maybexD, whistle,vart jag än går,osvosv
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - har väl hänt ganska mycket i år som fått mig både ledsen och glad, men i slutändan blev jag glad och väldigt lycklig!
16. Vad önskar du att du gjort mer/mindre?- Tagit för mej mer, tagit lite mer risker och haft mer kul.
17. Hur tillbringade du julen? - hemma med mormor morfar min bror och morbror och såklart the family!
18. Blev du kär i år? - mer och mer kär för varje dag som går.
19. Favoritprogram på TV? - se aldrig tv
20. Bästa boken du läste i år? - vamyrens märke!
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?- gold edition ;)
22. Något du önskade dig men inte fick? - minns int
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? - var i stan med minna, vi gjorde inte speciellt mycke
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - real friends
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? - bättre och bättre
26. Vad fick dig att må bra? - andreas
27. Vilken kändis var du mest sugen på? - jag är kändis
28. Vem saknade du? - alva
29. De bästa nya människorna du träffade? - brudarna i min klass, bästa tjejerna!

Min syster är någon jag verkligen saknar just nu. Hade vilja vara hos henne och krama om hon väldigt mycke. Den fina människan som alltid förstår mig♥♥

belive there is a hell

Hej gubbs, sitter för stunden ensam i soffan, blev just lämnad av ante men snart kommer han tillbaka! 
Iförrgår så hämtade Erik mig från skogen såatt jag fick umgås med honom och Andreas, sen sov jag här och har gjort de tills idag. Igår var jag och Ante på stan med Adrian och Krille, tittade runt lite, fick även med mig en ny bh som mitt hjärta var gullig och köpte till mig ♥
Idag tror jag inte de är planerat så mycke, har inte pratat med pappa eller mamma sen i förrgår så vet inte när jag ska hem eller nånting heller.
På fredag antar jag att de blir sladdfreda, vilket blir väldigt skönt! och Lördag ska jag förmodligen umgås med min saknade bästavän Emma!  
 

word


sometimes i wonder why im even here


time

Är inte läge att vara aktiv på bloggen nu, finns anlednigar och jag lägger ned mer tid och kärlek till den jag älskar just nu. Vi hörs


är du sömning? hoppa in i ägget och sov lite

tjenis penis, ett tag sen vi sågs sist! right! Har haft fullt upp hela helgen med att vara med ante, sladda fredag,lördag, sen mysa hela söndan!
Skolan har gått framåt än om de endast gått 2 dagar, sen efter imorgon återstår endast en dag kvar sen jullov!! Är ledig på torsdag så de blir chillidill, får se vad jag hittar på då!

Ska lägga mig i sängen nu och se film, nörda datorn och skriva lite med mitt hjärta innan jag ska sluta mina ögon för denna dag! puss


no its to late

Vad är en äkta vän egentligen? En som alltid finns därför en eller är det den personen som man vet finns men kanske litegrann sådär i bakrunden och finns där för en i dom riktigt värsta situationern? Vänner kommer och går, de äkta vännerna kanske stannar, men vart är dom människor man verkligen ville ha vid sin sida? Eller dom människorna som man visste ville vara vid min sida, men man förlora kontakten totalt? 
 
Det värsta som finns är nog att förlora en vän som man verkligen tycker om, någon som man kan lita på. Helt plötsligt finns dom inte kvar och man står där själv och undrar "vad i helvette ska jag göra nu?" 
Ibland kanske känner man sig bara för att gräva ner sig i en liten grop och aldrig mer komma upp. Ibland känner jag mig bara för att vara stark och ställa mig upp med mina ben och visa vem jag är, och vara stark för att jag är den jag är och ingen annan. Men annars skulle jag bara vilja försvinna för andras bästa.

ny hårfärg


flickorna i min klass är fina flickor

Varit nere på stan ett tag med sinicca sen så träffade jag även Angelika, Jocke och Melina, vilket var väldigr trevligt för de var ett tag sen man såg och pratade med dom.
Kanske ska färga håret ikväll, får se hur de blir med de. har egentligen inget speciellt att berätta om den här dagen annat än att jag var typ den enda i klassen som missa 12-12-12 12:12, får väl göra om de om tusen år.. haha


you cant hold me like when i was little mum

Har just sett 3 avsnitt av mitt nya beroende One three hill. (ja jag är efter alla andra som redan sett alla säsonger men inte jag) Får dock inte se nå mer nu föränn min älskling kommit hem. Då ska vi äta kyckling till middag sen mysa och se oth! 
 
Förövrigt är de förbannat kallt ute. kallt att gå till skolan men tror jag ska ta bussen imorgon med nina hihi! Vet inte om jag far hem imorgon eller inte, får se. ¨Har inte så mycket mer att säga annat än att jag hade medicin prov idag som faktiskt gick riktigt hyffsat för att jag fick ha det muntligt iställe för att skriva på pappersatan.. längtar till lov
klicka för större ihihihh

i cant be the only one

Nu tydligen så vill bloggappen börja funka igen, vilket betyder att jag antagligen är tvungen till att ta tag i dehär.
Är hemma hos min familj nu, mycke förändras här hemma när man knappt är hemma längre, julgranen blev klädd utan mig, dom ha tapetsera om, Okej kanske inte så mycke men de är väl mer än vad jag kan komma på just nu.
Efter skolan stannade jag ett tag med liv och elin sen så fick jag skjuts av elins pappa till coop då jag gick till elgiganten. mamma och lillsyrran köpte 2 nya datorer (när blev vi rika?)
sen for vi hem, körde bil från bure och satan i gatan vad rädd jag var, halt ute jue


jo

med tanke på att blogg.se appen inte alls verkar funka för mig och ingen annan heller antar jag så kommer jag inte alls skriva tills den börjar funka, och de beror på att jag aldrig ens sitter vid datorn. 
 
Men iallafall så har jag haft en enormt trevlig helg, skolan börjar om imorgon, men nu är de inte länge kvar tills de blir jullov och julafton, nyårs och grejer. jag längtar mer än någonsin efter ett nytt år!!
vi hörs !

bajs

Hejsan people!
Just kommit ut ur duschen och ante är nog klar nu snart! Har ingen aning om vad vi ska hitta på ikväll, förmodligen ta de lungt(??) 
Min klass har gjort en fest i ursviken vilket kommer bli fet festen trorja! far dit vettja, inte då jag !!!

slänger upp dagens


Fredag

Som jag längtat till denna dag, längtat till helg!
nog för att jag just försovit mig, bilskjutsen går om 35 minuter så måste dra på en rem nu och springa in och ut ur duschen!
vi hörs senare chao


bring it on bitch

Just kommit hem från glöggminglet eller vad de var, drack en klunk kaffe och massor med skumtomtar!
Sitter och ser hockey nu med mamma och pappa, blir förmodligen en tidig kväll, vilket jag längtar efter!


you down know, thats whats make you an asshole

Hemma i nedre bäck, just tryckt två paltar (kroppkaker, men palt låter coolare) ska bara ligga här och slösa i soffan tills sex tiden nångång för så drar jag och min moder på glöggparty (????)

Imorgon är det äntligen fredag, som jag längtr efter finaste än om jag träffade honom i morse innan han for på jobbet ❤


start of something good

Hejsan hoppsan!
Skolan idag har faktiskt gått rätt så fort, hade gympa nu sista lektionen och sen gick jag hit till ante och sitter nu och gör ingenting. Funderar på att kanske se en film, vänta på att hjärtat ska komma hem!
Imorgon har jag sovmorgon till halv 11 så de blir riktigt skönt. Slutar halv 3 så har inte direkt mycke att göra imorgon, åker då hem imorgon efter skolan sen på fredag stannar jag här i stan igen. äger

bring that smile with you everyday that's passing by

I natt drömde jag att jag ställde mitt alarm så jag kunde vakna i tid i morse, vilket jag aldrig gjort på riktigt, så försov mig i morse, hann göra mig i ordning just och pass. Fick vänta på bussen i snöovädret så höll på frysa ihjäl.
Skolan har bara bestått av 2 lektioner för att sista lektionen blev inställd så vi fick sluta nångång efter 1. Tog bussen hem vid 2, for till bure då jag och amanda hälsade på erik en stund sen for jag och tog en spruta på vårdcentralen(vilket gjort ont som in i helvette) sen åkte jag hem med mamma!

Ligger i soffan och väntar på att hockeyn ska börja, mer ska jag inte göra ikväll. äger


when i first met u, i had no idea that u would be mine today

Ligger i min säng, länge sen man sov här, okej 4 dar men jag ogillar verkligen att sova själv... finns ingen gullig andreas här som kan pussa mig godnatt eller hålla om mig... får skaffa ett gossedjur som jag kan mysa med!
För övrigt har min helg varit ganska så perfekt! varit med andreas hela helgen och de har varit mysigast.
vi var ute och sladda i lördags när de snöa som mest i bure, FYFAN vad snö alltså. ploga upp vägarna i bure åså, nice ride!

avrundar nu och säger godnatt, för jag är trött asfuck


RSS 2.0