I am blown away by the wind


jag orkar inte leva på de viset jag levt, vill börja om på nytt, men jag är tyvärr den personen ändå nu..

Oj, hej ouppdaterade blogg! känner mig väldigt lat som bara legat nu i två dar, vädret ute är underbart. Men jag är sjuk, halsen tar kål på mig.. även huvudvärken. Funderar även på att vara hemma imorgon, men jag missar så mycke på skolan och de vet jag inte om jag orkar jobba ikapp. Får väl göra det bästa av situationen.

summer of 69

blev nå jävulst sjuk igår, både feber och ont i skallen, kände att jag behövde vila så är hemma idag. febern ha börjat lugna ner sig efter 2 alvedon och en ipren.. lägger mig förmodligen och sover snart igen. BYE

allround krydda

Sitter nu då ensam vid datorn... Andreas drog för några minuter sen och min familj för en timme sen. Kul liv jag kommer ha nu när ingen är här:( helgen är slut nu också, längtar verkligen inte efter skolan.. men de är bara att pumpa på och köra hårt!

Helgen har iaf varit fucking awesome!!

alva jag älskar dig min bästa vän och syster!!

är just nu med simon, andreas och adrian. vi är just nu påväg mot matfesten! riktigt nice. alva tack för den underbara headern och designen, hoppas på att de kommer bli roligare att blogga oss:) aja nu ska vi fortsätta den här underbara faktiskt varma dagen!!

söjjn!

Då var designen typ klar! Får duga så änge, ille får väll fixa till den lite sen å skriva dit lite grejjer osv. :)
Kysssss /alva


alvalidstrom.blogg.se

Alva här och fixar med Illonas design, tänkte göra ngt snabbt bara så den blir liite snyggare iaf!
Kan ju passa på att säga att illona är världens grymmaste tjej, min andra halva. Finns ingen som hon alltså, härligare brud får man leta efter. Min syster, bästvän, osv. Älskar dej ♥

Kolla in min blogg också sötisar, alvalidstrom.blogg.se !


jag och ille i sommras, bäst

like a dream

sitter just nu på svenskan och väntar på att min hjärna och fantasi kan hjälpa mig att komma på vad min novell ska handla om.. NÅGON HJÄLP MIG MED EN IDE!! haha aja nu åter till musik och skrivande:)!!

surprise

godmorgon kära läsare! morgonen börjar med att jag är sjukt kissnödig och har än inte hunnit gå dit än.. haha bra information, aja nu ska jag dra mig in mot duschen sen fortsätta göra mig klart. är i bure ikväll bara så ni vet och förmodligen inte så många mer inlägg kommer komma upp idag. ni klarar er!!!!

börjar sakna min pingla litegrann!


smile i know you like it

nu är rasttime! längtar tills att få komma hem och lägga mig i sängen. se lite film och bara ta det chill. längtar tills i helgen, ante sover hos mig. eller vi ska vara i bure på kvällen sen så drar vi te mig(a) nu blire att vara social med alla andra!! cya

sju gånger nionolltrehundrafyra

sitter just nu på matten och ska snart börja jobba. är så sjukt trött och jag vet inte vad jag ska ta mig till.. hoppas att jag orkar hela skoldagen!! aja pusshej

life is so good, i like it right now!!

Just kommit hem från skolan och är död. Fattar inte varför jag blir så trött.. sover ändå rätt så länge men ja jag vet inte.. Inga planer för ikväll, blir väl att sitta hemma och se film. hoppas alla andra haft en bäst dag på skolan:):)


JAAA ÄNTLIGEN, är ÖVERLYCKLIG

GALEN FLICKA JAG ÄR!! HAR FÅTT EN IPHONE 4 AV MAMMA OCH PAPPA!! TACK, JAG ÄLSKAR ER!!!

iaf kom jag nyss hem från ante, fick skjuts hem av honom så nu ska jag lägga mig och pillra med telefonen och sen sova. godnatt;*


lets go

Skola har varit sjukt tråkigt idag, två första lektionerna fick vi hur mycke att göra som helst.. och dom andra lektionerna blev ju inte heller så kul.. Sitter iaf hos angelika nu med hon och rebecca. Väntar på att andreas ska sluta jobba sen så drar jag dit. fick även damp på min telefon nyss, slutade funka. och sen så skrev mamma att dom hade stängt av min telefon så nu ha man ingen på 2 timmar.. taggen på den.
skriver när jag kommer hem

she storms of fortune,happiness around her,She is overjoyed because she got him- she is closer than you think

Imorgon blir det då första skoldagen för mig, vet inte vad jag känner för de men tycker att sommarlovet har gått fruktansvärt fort. Lite tråkigt men. Funderar på att köra moppe till bure imorgon så jag kan stanna efter skolan och vara med Andreas. Känner mig ialla fall inte taggen på att kliva upp tidigt, är inte redo för de.. Men är så fruktansvärt trött nu för har ju inte direkt sovit under klassresan. Saknar hotellet, allting var så chill där. Aja det här blir nog sista inlägget för ikväll. godnatt gott folk


sotis!! passande namn.. men han har faktiskt lite grått på skallen men det syns inte(A)

back to school tomorrow...

hallååå, Känns förjävla gött att vara hemma igen!! har längtat hur mycket som hellst! Som sagt borta bra men hemma bäst. När jag nu kommit hem får jag se våran nya kattunge, hel vit. ´HUR UNDERBART SÖT SOM HELST! slänger ut någon bild på honom sen. slänger även ut bilderna från göteborg sen någon dag också för jag orkar inte just nu.

hoppas alla andra har haft en underbar helg, för de ha jag haft. men längtade efter många personer:$
 

tidsinställt inlägg

Nu sitter vid på tåget och bara chillar, längtar typ hem. men verkligen inte till skolan. hoppas alla andra har en kul första dag på skolan när vi andra är hemma och tare lugnt:)

bild tagen från google.se

mot det underbara berglise

nu är vi påväg mot liseberg, hoppas på en regnfri dag och massssssa skoj :$ hitillst har vi haft det awesome iaf. när jag kommer hem har jag nog massa bilder att lägga upp. spännande!


yeeeees

NU ÄR VI PÅVÄG FÖR ATT SPELA LASERDOME

tidsinställt inlägg

Nu har vi checkat in på hotellt och nu ska vi bara tagga!!

capten jack sparrow

LÄgger mig nu offline i datavärlden. ska göra klart det sista med packningen sen då jävlar drar jag!!
funderar på att göra några tidsinställda inlägg så det finns lite uppdatering iaf. BYE MOTHERFUCKERS

the hardest thing of all is enough to not see you, touch you. just to be near you.

Väntar på att tiden ska börja gå fortare så jag kan få ta mig in till busstation i skellhell så vi äntligen får börja dra oss ner mot göreborg , börjar känna att jag faktiskt längtar efter klassen. Har inte träffat så många utav dom under sommarlovet men hoppas det blir nice att träffa dooommm!!:)

Som sagt jag kommer hem på Måndag klockan 8 på morgonen så lär ju inte uppdatera, men kanske hinner slänga in något inlägg ibland men så säker är jag inte. Tror nästan att ni folk som besöker min blogg överlever!!


fel fokus på bilden men ajaaaaa!


mmjjauuuu

Sitter vid köksbordet och snackar med mamma osv, taggar kvällen och även imorgon. hoppas dagen går fort imorgon så jag äntligen kan få fara till göteborg!!


jag hoppas jag drömmer att marken du går på går sönder vad som än händer.

Sitter just nu med mitt ex anja och reder ut våra kärleksproblem.. hon gjorde nämligen slut med mig, tur nog hade vi bara med förhållande på facebook.

Ska packa klart idag så jag slipper det imorgon när vi drar till göteborg. Måste även hinna duscha osv för andreas kommer hit ikväll.

IGÅR så var jag och anja på björnjakt mitt ute i skogen där vi tänkte grilla, men vi insåg att det var för läskigt för att vara där så vi beslöt oss för att dra till den mörka badplatsen. hihi kul vi hade!!!!





dont look back in anger

Sitter just nu och lyssnar på musik. Men det är inge kul, jag och Anja vill göra någe kul jue! Ingen underbar person som har lust att komma och vara med oss??? nä jag tänkte väl de...
Det är så sjukt tråkigt här i Nedre Bäck att jag vet inte vad jag ska ta mig till!! finns inget att göra, jag lovar!

På torsdag klockan kvart i 6 drar jag äntligen till Göteborg med min underbara klass, vet inte om jag taggar precis för jag missar mycke när jag far bort och så kommer man ju sakna alla sköna människor som finns. Men jaja vad ska man göra åt saken?!

i believe in you-tyler hilton

just kommit in efter att ha ridigt,
 funderar på att äta mig en liten gröttalrik,
är inte jätte hungrig men.. måste ju äta!!


söt lollipop är (a)


dom vet inte hur det är att vara jätte

Jag och anja drog en sväng till bure igår och vi hade det riktigt trevligt!
nu sitter jag och ser tv med syster på 8bast. DISNEY CHANNEL SUG!!!!!!!
funderar på att dra en sväng till anja en tväris, eller ja, jag och ayla.


gick inte ladda upp bild..

vadå sur

GODDAG!! snarare godmorgon!
Ska ställa mig i våran finfina dusch nu och sen ska jag och anja hitta på någe bus, förmodligen fota litegrann förhoppningsvis. får se vad som händer ikväll, måste ju lixom göra saker nu när det är typ 3 dar kvar tills jag far till göteborg. och sen är ju sommarlovet slut.. åh, jag längtar verkligen inte tills skolan börjar.. ajja då får ja iallafall använda mitt busskort vars jag vill och kan fara till lycksele gratis nu osvovs, LÄNGTAR

jag är kär

sitter just nu med Anja min älskling hemma hos min mamma/moster, vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar väl på något bus!!!

Igåår/idag hade jag iaf jätte awesome, sovde hos ante. Vi var med folk och hade det trevligt:):)

Morgondagen ska väl taggas lite för att jag har förmodligen anja vid min sida heeela dagen låånnnng!!

godnatt gott folk♥♥♥♥


hehhe vadåsur;

Sitter och ser lite glee, och pratar med ante i telefon.
Funderar på att sova men nä jag tror inte det blir utav. taggar redan tills imorgon,
far till bure efter lunch någon gång och är med Andreas sen får vi se vad vi hittar på:)



i love you like a love song

Kom just in efter en liten skogstur med shakira, hon är verkligen pigg kan jag säga.. tur att jag ha bra balans iaf, rider ju barbacka typ HELA tiden, HATAR SADLAR!!

När jag kommit hem ser jag hindret på gräsmattan och får iden av att jag ska hoppa löshoppning med henne, så gjorde iårdning litte och så var det bara för henne att hoppas. Riktigt kul var det må jag säga, synd bara att jag inte kunde ta kort samtidigt utab tiinas kompis Santina fick ta bilder och ja dom blev ju fina dom hon tog på hästen men he var ju lite andra bilder också ;) så inte många bilder på Shakira, fick iaf till en som jag lägg ut:)


inte jätte bra kvalla men!!!

vadå vintern är snart här?

Nyvaken, sitter och äter godis som fruktost:$
men det är ju fredag och det är faktiskt godisdag!!!
Ikväll blir det att vara hemma men imorgon drar jag till bure och sover dääärr.
blir nog trevligt:) Ni må ha er en bra dag och jag uppdatera sen idag!!


i'm in fucking heaven!

HEMKOMMEN OCH STIGER IN I VÅRAN FINA DUSCH NU SEN GÖR JAG MIDDA SEN DÅ J*VLAR GÖRA JAG VÄGARNA OCH BURE OSÄKERT;) IAF VÄGARNA I BURE!!!

varför inte?

sitter hemma hos mormor med min lilla syster Ayla. vi hade nothing att göra så vi drog hit. iaf ikväll drar jag förmodligen te bure en stund, och är antagligen med andreas osv hoppas jag på.

have a nice timmmmeeee:D

arkiv bild


ihih vill typ

Kom hem från ett tag sen och nu är man MOSTER!! ihih lilla Dewin var så himla söt:$ älskar småbebisar!!!

ska iaf lägga mig och sova nu sen upp sent imorgon, orkar inte vakna tidigt. have a nice night!:)

jag lovar att han är sötare irl, MEN HAN ÄR ÄNDÅ GUDOMLIGT SÖT!!!


blogg.se är sämst, ingen bild...

NEJ JAG SKA INTE TILL GÖTEBORG, jag drar till lyckesele med familjen i eftermidda. hälsa på min underbara syster och david. Kommer hem ikväll men uppdaterar nog inte mer ikvälll. kanske hinner med ett till inlägg innan jag far men =)=)

längtar tills imorgon,helgen och nästa onsdag, drar till göteborg nästa onsdag på klassresa, kommer hem den 22 då skolan börjar om, men då är vi lediga första skoldagen pga att vi kommer hem 8 på morgonen!!

JAG LÄNGTARRRRRRRRRR

ohh, första gången jag är uppe tigdigare än vanligt?? wonderful!!

Dagen är som sagt en vanligt tråkig dag, men ikväll blir det av till en hemligt plats långt härifrån!!
inte pite,inte bure, OHHH INGEN VET :$ ihih tell you later

varför hålla på när omgivningen inte vill.

godnatt, eller ja lär inte kunna somna nu. fyfan.

jag saknar dig


amen hallelujah

Har varit lite självisk och tagit lite egopiz, med tanke på att det var ett tag sen kan jag säga. bjuder på en:]


kanske inte den bästa av dom jag tog men!!!

TRÅK

DAGENS:
Klädsel:
mjukisbyxor och kofta
Låt: don't want an ending- Sam Tsui 
Tv:
top modelllllll,haha
Vill ha: pengar hehe
Dricka: mjölk
Tråkigaste: vädret!!
Roligaste: typ inget


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng:
alva!!
Såg dig gråta: ingen på länge
Fick dig börja gråta: fittan som gjorde mig pistoff
Fick dig att börja skratta: andreas
Du gick på bio med: mamma!
Skickade ett hotmail till dig: ingenaning
Skickade ett sms till dig: anja


ONÖDIGT:
Vad är du mest rädd för: 
spöken
Vill du gifta dig: jagvet inte
Vem hatar du verkligen: jadu
Har du varit kär: ja
Kör du bil: ibland:$
Gillar du att ha folk omkring dig: ja det är klart
Är du ett hälsofreak: onej!
Är du ensam nu: japp
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta:ingen justnu 



FAVORIT:
Rum i huset: 
mitt rum och vardagsrummet 
Typ av musik: nästan all sorts musik
Parfym: ingen aning om vad den heter
Mat: pizza,tacos
Dricka: cola,fanta
Godis: choklaaad,suraa
Tidning: norran 
Film: mhm.. finns många, ps i love you tex
Djur: häst,hund,katt



DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR JAG:
Gråtit:
joo
Köpt någonting: nope
Varit sjuk: nejdå
Sjungit: hehe ja
Sagt "jag älskar dig": nej
Velat säga till någon att du älskar den:
Saknat någon: oja
Kramat någon: ja
Pussat någon: det var mer än 24timmar sen, kanske 2dar sen?

det underbara stunderna med dig, att bara få ett fint sms av dig gör min dag till den bästa

Sitter och ser extreme home makeover, det är så sjukt underbart program, sitter typ alltid och gråter till de för att dom ha det så svårt och och dom blir så glada. hihi!!

Har nyss duscha hon bäbisarna, dom gillar det verkligen inte! tur att syrran hjälper en ibland:)

funderar på en vanlig stillsam kväll hemma idag också, blev ju inte utav att jag skull fara till pite, hoppas jag far imorgon eller så far jag inte alls.. aja man får hoppas på det bästa.



ofixad

men den här underbara bilden säger jag godnatt.

Känns underbart att jag ha läsare igen, men känns förjävligt att jag inte uppdaterar för ofta!!BÄTTRING!
Den här dagen har iaf varit den sämsta på länge, dåligt väder och så orkar man inte göra någonting. Blir ganska så uttjatat att se film också, när jag redan sett ALLA filmer vi har:s.. kan inte ladda hem heller, då kajkar väl våran dator. funderar typ på att fara till bure och hyra en film bara för att:]fast nä.

Känner mig less på allt och alla just nu, ska typ lägga mig och sova.. hoppas på morgondagen blir bättre!

you're motherfuckers, go to hell bitches

Visste att jag inte skulle orka/hinna uppdatera igår så därför gjorde jag det aldrig heller, men tro ni överlever!

Sitter iaf nu och bara kollar runt på internet, funderar på att slänga mig i duschen men jagvet inte om jag orkar det än.

Jag hade ialla fall super trevligt igår/förrgår, var med folk osvovs. HAHHA tur iaf att jag inte är en känslig jävel era idioter:)

GUUU VAD JAG SAKNAR DIG

sometimes it's actually quite difficult to keep balance when I stand on tiptoe

Har just ätit klart och funderar på att gå ut till sängen och se film. Känns skönt att äntligen få tillbringa en fredagkväll hemma och bara ta det lugnt men ändå inte. Hade varit kul att fara till bure och vara med pojkarna men så blir det inte!!

Imorgon
blir det att stiga upp tidigt för att duscha och sen köra till bure och sen vidare till öjebyn med Andreas och adde det lär nog bli jätte trevligt! sover även i bure imorgon också! riktigt nice.


sing for life sing for enjoy?

Ursäkta för ingen uppdatering igår, hade verkligen inga planer på att sitta vid datorn igår.
Vädret var ju underbart tills 3 någongång tills alla fucking moln kom ivägen..

Var med sandra där ett tag sen senare på kvällen kom Andreas Andrian och Simon förbi en sväng:)heheh

JUST NU sitter jag och väntar på att tiden ska flyga iväg så det äntligen blir lördag.
hemma själv tills kring fyra idag sen så kommer pappa och ayla hem. alla andra är borta(a)


boringt inlägg boring bild

i think i like you mycke!

Känns riktigt bra att jag ha börjar få fler och fler läsare:) RIKTIGT KUL!!

Sitter just nu i soffan och chillar framför tvn.
 ska snart gå ut och lägga mig och snacka i telefon med en sötsak!♥

Kvällen ha spenderats på badplatsen här i bäck med hampus och matte, dom drog dit för att
fiska så tänkte vara lite snäll och vara social med dom ;) vad gör man inte för sina vänner,HAHAH


saknar min anja ♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tog mig till allt sätta mig upp på hästryggen. Blev en hopptur med Shakira.
Dock hoppar jag inte högt! 

Slänger upp en bild men beklagar min hållning och sitts. Använder även den bomlösa sadeln,
pga att allround sadeln måste smörjas in osvovs.

tjockis♥


GODMoRgon!! eller vad man nu säger

Börjar min dag med att städa litengrann i huset.
Har inga planer på hela dagen så ligger väl hemma och njuter av det underbara vädret som vanligt!!


I want to be with you, just being in your presence makes my day.

Sitter just nu i sängen väntan på att jag ska bli trött:]
lägger mig förmodligen och ser GLEE nu ett tag sen tar vi en tidig kväll


bring me over there

Suttit ute i några timmar och njutit av vädret, kvällen förbli väl detsamma.

Drar kanske till Piteå imorgon till min älskade alva.
om det nu blir av att jag far så kommer jag hem på fredag=) rolig att veta, jagvet!



i like you

sitter och pratar med min älskade ALVA LIDSTRÖM, har saknat henne så sjukt mycket men nu kan hon inte ens sova här.. hoppas jag kan dra till henne snart!!

ska äta lunch nu sen hittar ja på nått hoppas jag:)


undvik att kolla på mig kolla på min syster istället!

♥♥♥♥



valerie.rehab.fuck me pumps.


dunka musik, längtar efter allt just nu! 

RSS 2.0