blibg

Är i Lycksele med hela familjen och träffar syrra och hennes familj! Vi ska ut och äta senare så de blir massor med trevligt! Vet faktiskt inte när jag ska hem men ska försöka få lova så jag kan stanna i bure ikväll!

gulligaste lillasyster

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2627410/images/2012/pic_196299373.jpg" class="image">


004286

Ligger i sängen och snackar i skype, kommer snart somna. Ska sova länge imorgon. Är trött som fan. Godnatt


why do i feel empty?

Ligger i soffan och ser hockey, två riktigt härliga perioder. Känner att det blir vinst ikväll! Efter hockeyn funderar jag på att läggamig i sängen och bara ta det lungt, ska till finaste syster i Lycksele imorgon!


.

JÄVLA SNÖ HELVETTE


rock'n roll

Just kommit till moster som fyller år idag, grattis bästa moster!
Ska fika nånting sen så ska jag hem och vila, är sjukt trött och allmänt less på allt och alla. ha en fin kväll!


rubrik

Ursäkta för dålig uppdatering, har inte orkat bry mig speciellt mycke i veckan. Har inte gjort nått i veckan, varit på skolan och sen bara varit hemma. Igår for jag därimot till stan med Moa, köpte ett par nya Carlings jeans. Bästa köpet ever! Sen efter jag köpt dom så for jag till andreas. Spenderade kvällen där tills morsan kom och hämtade mig. Ska hem och chilla idag, skööönt!


if i lose you, im not sure how i will end up


yey

Ska snart äta goomiddag, blir fläskfilé med potatisgratäng och beasås. Shit vad gott. Efter de ska jag väl använda mitt läshuvud och läsa lite historia och även lite teknik. Skriver sen


Godnatt. älskar natthumorn


blonds have more fun!


true

vårat internett ha kolapsa totalt så jag och mor min åkte in till stan en tväris för att köpa ny router. Blev även lite fika och grejer. mycket trevligt må jag säga. Just nu så mår jag faktiskt helt normalt. Känner att ryggen tyvärr börja bli sämre för att jag är så stel efter smällen men de får jag leva med! Kvällen/dagen är oplanerad men jag chansar på en hemmakväll även ikväll..


många hästar

Ligger i sängen och pratar i skype. Är fett trött men endå så har jag sovit hela dagen. Vaknade i morse och mådda rätt så bra, men mitt på dan höll jag på spy och de kändes som nån stack en kniv i ögat. inte kul alls. Blir att trycka godis ikväll, fin lördag. Ni andra kan ju ha en rolig kväll och sup inte så mycke!


.

hemma ikväll, dra åt helvette


someday we gonna dance


bira bira biraa bärts bärts

Varit hemma i ungefär en timme efter att ha varit till vårdcentralen och kollat upp vad min skalla ha för syndrom nu då. Och jo de är en liten hjärnskakning. wIIEEE. Helgen lär väl suga om jag inte komer kunna göraa nått eller kkommer få göra nått. förhoppningsvis blir de bättre!

fuckoff

Hej godmorgon och hej jag vill bara dö. Blir hemma idag för att jag kan knappt stå utan att mitt huvud ska sprängas av smärta. Kändes jättekul att vara hemma en fredag.. WIHO


aj

Sitter med familjen och äter middag, när jag kom hem från skolan tvättade jag bort allt klet i ansiktet sen la jag mig i sängen och såg BB.

Idag på gympan fick jag en smäll rak i ansiktet av Dags knä. kändes ju riktigt härligt med att jag förmodligen fått hjärnskakning eller nått liknande. Har fruktandsvärt ont i huvet. plus att jag ha feber också nu av nån anledning. aja hoppas alla andra mår bättre än jag justnu!


dina kramar.pussar.din värme


syster er gullig

Sitter nu i matsalen och äter pasta med kyckling. Men jag vet dock inte vars kycklingen i maten är? fan ge oss nå mat. Aja, som ni märket uppdaterade jag aldrig när jagkom hem igår och de var pga att jag sov i stan igår, riktigt mysigt! Åkte med fel buss till bure också, men de är en lång historia så den tar vi nån annan gång.


EEEy

i was here / bandofbrotha ;) peace out

here without you babe

Sitter på sista lektionen nu som är stuga. Efter skolan åker jag till stan och är med Andreas. Mer har jag inte att säga utan önskar alla en trevlig tisdagkväll:)


hej aj herd jo wer a wild wones

Känns bra att jag nu legat vaken i en timma. Och en timma återstår, orkar inte ens börja smågöra saker utan jag bara ligger här i sängen och tittar in i antingen telefonen eller taket.

Jag är därimot inte alls taggad på fara till skolan idag.. drömde inatt att de var helg, så när jag vaknade trodde jag att de var helg så jag kunde fortsätta sova. Fan vad irriterande de var när jag insåg attt de är skola idag.


someone like me


vntier

Hej hallå, idag har vi varit ute och kört skoter sen klockan tio till nångång där vi 4. Har varit en awesome dag med underbart väder, perfekt skoterväder. Tyvärr så lämnar vi tillbaka skoter som vi lånat imorgon så inget mer skoterkörande... Minna ska iallafall snart fara så då blir jag helt alone. Får väl plugga teori eller någonting. Ha en fin söndagkväll allihop!


hehe

Varit ute med finaste Minna och kört skoter nu efter middan. Lyckad kväll för nu ska vi baka!! lovveeeee peace


ironman

Har varit ute och åkt skoter nu i ca en timme med pappa och syster. Vi hittade ingen led som gick härifrån så vi gjorde en egen. jävligt mjukt är det i snön dock så de är inte speciellt kul att köra när man riskerar att köra fast hela tiden. Aja just nu ligger jag bara och chillar i soffan i väntan på att Minna ska börja dra sig hit.


become so nube

Sitter i soffan med datorn och ser Big Brother programet som jag missade igår, haha jaja buhu säger folk nu men jag tycker faktiskt de är bra. Idag blir det skoter och vänta på att finaste minna ska komma hit. Och det är ju så jävla fint väder så jag längtar. Hoppas även att de blir bra väder imorgon! Det skulle göra mitt liv så mycke bättre!

she doesn't mind

åh nu lägger jag mig i sängen och sover. Undra när minna kmr imrn, ha ingen aning. aja längtar


i can't stand it any longer


fantastisk glans

Har legat och läst lite i teoriboken, känner att jag är rätt så slut efter att ha varit ute hela dan. Tror inte ens jag orkar se bb ikväll. får se repris imrn på telefonen.

Fredag imorgon, och jag har inga planer. Det känns faktiskt skönt, ligga hemma och bara chilla. Därimot på Lördag kommer Minna hit och sover här. Längtar!!


some day

Väntar på skolan att bussen ska komma och skjutsa hem mig. trött som fan efter att ha åkt slalom idag. fyyyyy


bestfriend


.

hej hallå, ligger i sängen nu. Har just gjort klart ett test teoriprov på moppe just, gick väl sisådär. Åh vad jag längtar tills imorgon då vi åker till byggsilium hela dagem. FYFAN vad jag är taggad på att vara med mina finaste vänner en heldag och bara ha kul. Andra gången jag åker i hela mitt liv så jag hoppas att jag ha kvar lite erfarenhet sen förra året.

Var ju på gymmet med Emma och Evelina idag och de gick hur bra som hellst, känner mig riktigt duktig och nöjd. Vi kommer självklart vara jävligt duktiga och fortsätta med dehär. Roligare att göra det med någon istället för att göra det själv. nu ska jag skutta iväg. puss

he h e he he

Förlåt för min otroligt döda blogg och dom få trista inläggen. Gör faktiskt ingenting nu eller nått de senaste dagarna. Ligger i sägen nu efter att jag just gjorde en teorifas på moppe. gick sämst men ah då har jag inte ens nästan kolla i böckerna. inte riktiga provet jag gjrode som tur.

Imorgon mina kära, har vi nationella. Och jag jag hoppas att de går awesome för alla mina kompanjioner där ute!!

Och som smet på kakan ska jag vara med emmis imorgon, blir gym. gryyyymt


,

SAIK vann, wiiihoo osv. är för trött för att vara glad fan.. lägger mig för att däcka i sängen nu godnatt!


soul sister i miss u

hello, Ska äta middag nu sen så ska jag försöka plugga litegrann. Blir pannkaka till middag och de är så fruktandsvärt gott!! Åt knappt på lunchen idag för att de var äckelblodpudding.. så är jätte hungrig.

mina fina hjärtan <3


gifmaker

-

Följa mig på instagram? @illedude

ledning efter första metern

Jag har faktiskt just klivit upp ur sängen, dock så var jag även uppe där vi 11 för att duscha men sen orkade jag inte göra nått så jag la mig i sängen och såg BB. Jag vet det är fint väder men jag kände inte för att röra mig alls idag, får se vad som händer sen. puss


de som inte dödar dig, gör dig starkare?



19.37

Hej, nu är jag hemma, har inte så mycke att säga annat än att jag har haft hur awesome som hellst och att jag är fett trött för att vi vaknade 7 i morse. Ikväll ska jag inte göra ett skit, funderar på en liten ta hand om mig själv kväll. Men får se om jag ens orkar. puss

 


hug and kiss

Okej nu är de såhär, optikern ringde och de blir ingenting idag.. blir imorgon 20 över 11 istället... Men vi far endå till stan om en kvart eller nått. Får väl gå med mamsen på stan ett tag eller nått!! puuuuussss


.

Nu ska jag duscha, för jag och mami ska vara i stan 20 över 1 för att kolla min syn. Hoppas på att jag ha en bra syn, eller ja de känns iallafall som att jag har bra:$$ De kommer förmodligen inte blir nån mer uppdatering för än ja kommer hem imorgon. hope you survive!



bästavän

Fredag

Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen och drar mig, men ska snart gå ner för att äta lite. Är fan vrålhungrig.. Idag mina flickor och pojkar ska jag fara till stan med mami ( vet dock inte när men) kanske kolla min syn för att annars får jag varken ta moppekortet eller på övningsköra för bil. Men iallafall efter de ska jag vidare mot andreas och vara där tills imorgon någongång. blir awesome!


godnatt, loveu


ekorren satt i granen

1. Tänk på den sista person som sa att jag älskar dig, tror du den menade det?
Ja, jag hoppas iallafall de.

2. Vill du bli tillsammans med en 18-årig vid ålder du är nu?
Åldern spelar ingen roll.

3. När var sista gången du var aggresiv och glad på samma gång?
De är jag typ hela tiden haha.

4. Skulle du någonsin le mot en främling?
Jag är oftast på glatt humör så jag ler mot allt och alla.

5. Finns det någon person i din närhet som är upprörd över att du har kontakt med en speciell person?
Finns flera.

6. Har du hört en låt som påminner dig om någon idag?
Ja, finns många låtar som påminner och olika personer.

7. Vad exakt har du på dig just nu?
Jeans och ett linne.

8. Hur ofta lyssnar du på musik?
Varje dag, oftast hela tiden. 

9. Bär du jeans eller mjukisbyxor mest?
När jag är på skolan har jag nästan aldrig mjukis, men hemma är de de bästa som finns.

10. Tror du att ditt liv kommer att förändras dramatiskt före 2013?
Det tror jag väl.
11. Är du en social eller en asocial person?
Social.

12. Har du någonsin kysst någon vars namn börjar med bokstaven "A"?
Ja flera gånger.

13. Vad sägs om "R"?
De också.

14. Bryr du dig om folk pratar illa om dig?
Det beror på, säger nån till mig att nån pratar illa så bryr jag mig väl men annars så bryr dig min i ryggen.  


15. Om du kunde ändra din ögonfärg, skulle du?
Skulle vilja ha bruna ögon. 

16. Finns det en kille som du skulle göra absolut allt för?
Ja faktiskt.

17. Nämn något om den här dagen du ogillar
När en vän blev ledsen. 

18. Är det gulligt när killar kysser dig på pannan?
Ja de är de väl.

19. Är du tillsammans med den senaste personen du pratade med?
Nope.

20. Finns det någon som regelbundet (andra än familj) säger "Jag älskar dig" till dig?
Ja de gör de, vänner.

21. Har du någonsin velat ha någon du kunde inte ha?
Ja oja.

22. Vem var den sista personen du talade med innan du gick till sängs igår kväll?
Minna.

23. Får du en massa förkylningar?
Förra vinterna va jag sjuk hela tiden, svimmade osv för att jag va så sjuk, men sen dess ha jag fan inte varit allvarligt sjuk nån gång.

24. Är det någon som hatar dig?
Finns de säkert, men jag bryr mig inte, de är deras problem.

25. Tycker du om att titta på skräckfilm?
Ja, eller inte ensam, för då kan jag inte somna. Men när man ska sova med någon sen är de askul att bli jätterädd.

26. Vill du ha hål i din tunga?
Jo typ.

27. Om du var tvungen att ta bort ett år av ditt liv helt, vilket skulle det vara?
Något år som jag inte minns, men skulle inte vilja ta bort nått frivilligt?

28. När var sista gången du berättade att du älskar någon?
Idag.

29. Tror du någon har känslor för dig?
Jo de tror jag.

30. Tror du att någon tänker på dig just nu?
Jaghoppas de.
31. Hade du en bra dag igår?
Den var awesome.

32. Tänker tillbaka 2 månader sedan, var du i ett förhållande?
Ja.

33. Har någon sagt att de aldrig vill förlora dig?
Ja.

34. Vad är det bästa med skolan?
Min fina klass. 

35. Har du någonsin passerat anteckningar till dina vänner i skolan?
Hihih jaa.

36. Var du singel under förra sommaren?
Jo de kan man väl säga.

37. Är ditt liv liknande som det var för två år sedan?
Nej, usch NEj.

38. Hatar du den senaste killen du hade en konversation med?
Nej!!!

39. Har du någonsin gillat någon person du aldrig trodde du skulle gilla?
Så är de alltid. 

40. Är du bra på att dölja dina känslor?
Ibland är jag de och ibland inte.

41. Har du kysst någon vars namn börjar med ett "J"?
Ja.

42. Föredrar du att vara vänner med tjejer eller killar?
Killar.

43. Hur är ditt hjärta?
Hjärtat känns bra tror ja.

44. Vem pratar förmodligen en massa skit om dig just nu?
Jag har ingen aning.

45. Kommer din nästa kyss vara ett misstag?
Nej verkligen inte.

46. Tjejer älskar när pojkvänner gråter, korrekt?
Man blir inte glad över att någon gråter, men de är fint att dom kan visa att dom vågar gråta. 

47. Vem var den sista personen du var i telefon med?
mami

48. Har du någonsin känt dig ersatt?
Jo.

49. Vaknade du arg?
Nej jag vaknade upp med gullet Minna.

50. Är du en svartsjuk person?
Ibland, de beror på.

51. Senaste person du gråtit framför?
Vet inte haha minns inte.

52. Finns det någon du aldrig kommer att glömma?
JAPPPP.

53. Om den sista personen du kysste skulle komma till dig 3:00 på natten, skulle du släppa in den?
Ja verkligen.

54. Har du någonsin gillat någon som dina vänner hatade?
HAHA ja oja.

55. Ljug inte nu, är den sista person som du smsade attraktiv?
Somfan.

56. Om personen du gillar säger att den gillar någon annan, vad skulle du göra?
Man kanske blir ledsen, men kan inte göra nått åt de? thats life lixom?

like a booosssss

Oj glömde totalt bort att blogga idag, men spela roll. Jag och Minna har faktiskt inte gjort så mycket idag, mest myst i sängen och sett en film + att vi tryckte lite godis som blev kvar sen igårkväll. Minna for dock hem kanske där vid 5-halv6 så då åt jag middag och sen for vi hela familjen till min morbror och åt fika och tårta för att han fyller år idag.
För övrigt sitter jag i soffan nu och snekollar lite på 2 and a half men. Har feta mensvärken så ska snart gå och hämta alvedon om jag orkar stiga upp.  något mer ointressant har jag inte  att berätta så puss så länge!
HERREGUD VAD JAG SAKNAR MIN FINA BRÄNNA :$

hej

Namn: Illona
Ålder: 15 
Längd: 1.63
Sko-storlek: 37
Född: skellhell
Bor: nedrebäck
Gör just nu: int nå

Allmänna frågor:
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Jag lyssnar på mina vänner. bravän, alltid glad.
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: jag förlåter folk som inte är värd de. litar på folk som man inte borde lita på. tkr om fel personer
Vad är du rädd för: myggor
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: att jag är alltid glad än om jag är ledsen
Det roligaste jobbet du haft/har: "jobbade" med pappa på hans jobb, ÄGER
Har du körkort och egen bil: om två år JA
När tog du ditt körkort: -
När grät du senast: minns int
När skrattade du senast: IDAG
Vem åkte du bil med sist: mami
Vem åt du mat med sist: familjen
Vem sov du hos sist: Andreas
Vem sov hos dig sist: Finaste Minna
Vad var du rädd för när du var liten: mörkret
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: en som masserade
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: inte så många nu när jag är äldre, men när jag va nyfödd var jag där ofta och länge
Värsta smärtan du råkat ut för: de måste varit när jag ramlade av hästen och bröt svanskotan.
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: mina vänner.
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: när folk sviker en. 
Har du någonsin sportat: nej.. jag ha ridit hela mitt liv
Någon du ser upp till: min stora syster Elaine
Vad finns alltid i din handväska: pengar,ppiller och handspit HAHA
Har du varit utomlands någon gång:
Vilken plats var finast: Har bara varit i Thailand så ja Thailand.
Största stad/städer du varit i: stockholm haha?

Lite mer personliga frågor:
Har du någonsin tagit eller provat droger: nej.
Prövat röka: jau
Prövat snusa: jau
Druckit: jau
Har du piercing eller tatuering: YES
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: bra fråga
Finaste komplimang du fått: fått många, vet inte
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: ja..
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: oja
Hur många sex-partners har du haft: många, haha skoja

Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: landet, stadsfjoller suger
Hamburgare eller pizza: hammis
Kött eller fisk: Kött förfan
Hund eller katt: båda är fina
Aftonbladet eller expressen: aftonbladet
McDonalds eller MAX: max
Vin eller Öl: ÖL VAFAN
Charter- eller skidsemester: charter!!
Sverige eller Utlandet: utlandet
Sport eller nyheter: Nyheter
Hockey eller fotboll: hockey!
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: spelar ingen roll
Sommar eller vinter: sommar lätt
Vår eller höst: höst
Flyg eller tåg: spela roll
Bil eller buss: bil ftw


little girls don't cry because a bigger boy hurt them

Vi har just sett klart en film, så nu blir det att sova. Är trött som fan, hoppas man kan sova lite länge imorgon iallafall. Har haft en awesome dag, blir en fin dag imorgon också hoppas jag!!


tagit från minnas blogg.

Jag har insett att min senaste kyss - var underbar.
Jag pratar - ganska ofta.
Jag skrattar - hela tiden för min humor suger.
Jag tycker om - folk som är ärliga.
Jag avskyr när  - Folk ljuger.
Mina närmaste vänner är - fina.
Min första vän hette - Emma.
Min första kärlek hette - minns inte.
Kärlek är - underbart, när de är äkta.
Min favoritfilm är - nån som jag inte minns vad den heter..

När jag borstar tänderna - går jag omkring runt hela huset.
När jag lagar mat - så smakar jag hela tiden.
Jag är rädd för - att bli sårad.

Jag önskar - Att jag fick vara med min sötnos hela tiden.
Den värsta känslan är - Att vara ensam.
Den bästa känslan är - när jag får rida ut i skogen med finaste hästen ever.

Jag vill -
Ha långt hår.

Jag är bäst på - att vara dryg.

Jag är sämst på - komma ihåg saker.

Jag kommer alltid att vara - den jag är, acceptera de.
Det finaste som finns - är dom som bryr sig.
I sommar - ska jag leva livet.
Sist jag grät var - igår, av någon ful anledning.
Jag kan - såra folk men jag menar de inte.

Min mobiltelefon är - mitt allt.
När jag vaknar på morgonen - kollar jag om de hänt nått på telefonen.
Innan jag somnar - ligger jag och tänker i hundra år.

Just nu tänker jag på att - fan jag måste städa mitt rum och ducha.
Bebisar är - de finaste som finns.
Mitt första barn - hoppas jag mår bra.
Det fulaste som finns är - när tjejer är orakade under armarna.

Jag har aldrig - varit i malmö, vill inte ens dit.
Idag har jag - inte gjort nått.
På gymnasiet - ska jag skärpa mig.
Jag vill verkligen - åka utomlands nu.

Minns du att du tyckte om mig på ett fint sätt?

Imorgon är det onsdag och då ska jag få vara med finaste Minna. Ska till henne där någon gång på eftermiddan, ska gå på stan ett tag sen ska vi väl hem till henne och senare på kvällen åker vi hem till mig och sover här. Kommer bli awesome. Mer har jag egentligen inte att säga, kom hem från mormor för ett tag sen så nu chillar jag bara framför datorn.
Kommer förmodligen dö snart men får hoppas på att de inte händer.


förlåt babe. jag älskar dig sötnos


kanske

Tja, vaknade tidigt i morse av min fejta mensvärk. Men de var lika bra att jag vaknade för jag och mormor skulle lix ut och köra skoter sen pimlaaaaa. Inte alla som har en mormor som kör skoter, status. Fick dock ingen fisk idag, kan bero på att jag la mig och sov istället. Och nu när vi kommit hem har jag hunnit duscha, så förbannat skönt! Ingen planerat ikväll, får se om jag får fara till bure eller nått.

okej jag kände att jag gav lite ovärd information osv, boring och ovärt inlägg...

image description 
vilken gulle jag hittade♥


goodnight for the rest of my life

 

 


tisdag?

Jag orkade verkligen inte gå ut efter jag ätit, så jag la mig och såg bb på telefonen istället. missat flera avsnitt så nu är jag ikapp igen. Morfar borde snart vara här, ska följa med han hem till dom så de blir att sova där en eller två nätter i brist på annat. kommer bli trevligttrevligt. hoppas de blir skoter hela dan imorgon om vädret är fint. loveit


rubrik är jobbigt

Godmorgon, jag har just tagit mig ur sängen och ställde mig i duschen direkt för att jag orkade inte göra de igår! Ska upp och slänga på mig några kläder sen tror jag ska äta frukost, sen ut i det underbara vädret! puss


dreamcatcher something i would die for to get


finfint

Jag och far min har just installerat vårat nya surround-ljud (hemmabio system) som vi var och köpte idag. Riktigt jävla bra ljud att se film i, även blueray skit är det också. Som att se bio, ljud från alla håll! Ska se filmen som vi just satt i och sen ska jag mig slänga mig i duschen:)


jag dör, så jävla bra den här snyggingen är!


lett me feel your body now

1. Är du singel?: jaa
2. Är du lycklig?: jo jag har mina finaste vänner
3. Är du uttråkad?: ja, de är söndag?
4. Är du ledsen?: jo lite faktiskt, har mycke at tänka på
5. Är du italienare? nej?
6. Är du en cooling? som fan
7. Är du från irland?: nope
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? ja de är dom
ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? tror inte de
2. Har du någon gång blivit sårad?: ja vem har inte de
3. Har du någonsin tänkt på samma kille/tjej flera gånger under samma natt? jaa
4. Har du gillat/gillar en kille/tjej utan att berätta det för honom/henne? yes
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? jaa
6. Har du haft en hemlig beundrare? hur ska jag veta?
7. Är du kär? somfan
8. Vill du gifta dej när du blir stor? vet inte
TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: inget av dom
2. Hår eller ögon?: ögon
3. Katter eller hundar?: både och
4.Vilka får inte komma in på systemet? inte jag
5. Några få bästa vänner eller jättemånga vänner?: få bästa vänner.
6. Tv eller internet?: Internet
7. Coca-Cola eller Pepsi?: Coca-Cola
8. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: utekväll på sommarn, hemmakväll på vintern
9. Pengar eller lycka?: lycka, men pengar kanske är lycka?
10. Dag eller natt?: sova dagar,leva på nätterna
11. Msn eller mobil?: msn på mobilen hehe

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? jaa
2. Brutit ett ben? nej
3. Gjort nåt du ångrar?: det ha alla, man lär sig av sina misstag
4. Hoppat Bungee Jump?: nej usch
5. Ljugit för någon du tycker om? jaa..
6. Ätit en hel tårta?: nej
7. Gjort bort dig offentligt?: hela tiden
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: japp
9. Gråtit när ett husdjur dog?: oja
10. Velat försvinna?: ganska ofta

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde? mamma
2. Telefonsamtalet du fick?: Andreas
3. Personen du var med: ebba
4. Roligaste grejen som hänt?:finns mycke roligt som hänt
5. Personen du smsade: Andreas
6. Du skrev till på myspace? : ha int sånt skit
7. Du kommenterade?: 'hur kommer de sig att du alltid blir facerapead när du är full?'
8. Du tillbringade natten med?: Andreas
image description

Boy, i fucking love you

Har varit med Ebba efter middagen, vi gick ut i gick i ungefär en timme. Skönt att snacka av sig lite! Just nu har vi just sett klart en film, abduction, riktigt awesome film! ska snart börjar gå hem i den här otroligt mörka natten menmen de får jag faktiskt leva med. Ha en fin natt för de här blir mitt godnatt puss:)


new profile picture


mina bästa vänner


!!!

SÅG NU NÄR JAG PUBLICERADE INLÄGGET UNDER ATT DE BLIR HELT FUCKED UP, FÅR FIXA DE SEN!

i think, i think, i think, no i don't know

Okej nu är bloggen uppe igen, har varit lösenordsskyddad för att jag delvis inte orkar blogga och så har emma fixat med den lite nu, är dock inte klart trorja? Rubriken hamnar lite fel osv med. Jag kan inte fixa sånt själv för jag fattar noll av kodmallar osv. jag kanske låter dum men jag fattar faktiskt nada.

Jag uppdaterar senare, åker till min bror idag så blir att äta middag där förmodligen. Ha en trevlig dag :) UNDERBART VÄDER ÄR DE JU DESSUTOM!


i would like too fall asleep with this smile everynight youre not near but i can't.


RSS 2.0