big girls dont cry, but im crying inside

Under tiden som jag inte hunnit skriva har jag faktiskt inte gjort så myckt, hunnit göra min första folkracetävling så du ha jag licensen på de. Varit med mitt hjärta, och hunnit jobba i en vecka på sjukhuset. 
 
Just nu längtar jag tills jag ha sluta jobba, fått mina pengar så vi kan fara till gotland och försvinna från skellefteå, är så fruktandsvärt less att de aldrig finns nått kul att göra i skell. Tur nog är att min älskling finns här och kan få mig att må bra ♥
 

kanske

To be honest så hade jag bara sommarlov I en vecka och sen I tisdags så började jag sommarskola för att jag är riktigt värdelös I matte och gick icke godkänt... Men jag var bara på skolan tisdag och sen igår då jag skrev provet för att jag förhoppningsvis ska klara kursen.
 
Den 23 så ska jag köra en folkrace tävling för första gången I mitt liv och jag är fett taggad än om man är fruktandsvärt nervös.
Sen den 24 så börjar jag jobba på lassa Medicin avdelning 1, så jag längtar fruktansvärt mycket efter att få göra någonting på dagarna!!
Och snart är stadsfest,trästocks och allting, ska till gottland I sommar och jag hoppas de här blir den bästa sommarn ever!!!
 
 

för idag är det sista dan

idag är de tamefan sista dan på 1an, går ut imorgon och ta dricka med världens finaste klass imorgonkväll efter avslutningen sen så kommer jag förmodligen vara så inaktiv som möjligt här! adios amigos !!!!


RSS 2.0