lämnar bloggen bakom mig ett tag


1 2 3 ost


hehe

hahaha oj jag har totalt glömt bort dendär månadsgrejen om att jag ska svara på massa frågor osv, jag får fixa de ikväll. just nu sitter jag och väntar på besök:$ hejs


i say," shut the fuck up" then i tourned around and just keep smiling!

i förra inlägget menade jag självklart att vi skulle fira fasters lill unge! råkade tänka helt fel.

ligger ialla fall i sängen, ska sova nu. så godnatt fina folket <3


I swear I could make you happier than anyone else ever could. Just give me a chance.

Är hemma hos brorsan i Flarken och firar mosters sötnos Maya. Vet faktiskt inte när vi åker hem men då får vi se om jag ska vara med Cecilia eller inte. Hoppas iallafall på det bästa att jag får de så jag får nått att göra.. no more to say than shut the fuck up and smile


why being serious when i whount work


i think you're cute

Sitter och klickar omkring på internet och fick för mig att jag kan väl slänga in ett inlägg bara för att. Jag ska iaf snart vara lite mer social med mormor och morfar, vi ska käka godis och mysa till de litegrann. Känns skönt att inte behöva göra nått speciellt en fredag som PRECIS alla andra gör!

Min helg är iallafall oplanerad, funderar på att inte göra ett skit och bara njuta av livet. MEEEN om de finns nån fin själ som skulle vilja hitta på nått är det ju bara att höra av sig.

Mer har jag inte att säga så FUCK YOUUU.skojaaaaa

jag älskar dig alva

just kommit hem från stan, slutade elva idag så åt lunch med pappa. Efter de kom min mormor till stan och då passade jag på att vara med henne. Och nu har jag äntligen kommit hem, MEN nu ska jag snart åka vidare till mormora för att övernatta där inatt i brist på annat. men de kommer äga ändå så! have a nice friday!!!

btw har slut gratis, cutcut


alva lidström är bäst

Tjena illonas läsare!
Tänkte vara lite busig och göra en gästblogg på illonas blogg. ;-) Vet itne riktigt vad jag ska skriva, så skriver lite om illona eftersom de faktiskt är hennes blogg. :$

Jag lärde känna illona sommaren 2009 tror jag det var. Det var när vi båda var hos Elisa en vecka vi blev jättebra vänner på den lilla tiden. Vi satt uppe på nätterna och pratade, och gjorde lite bus. Redan då fattade jag vilken underbar brud illona är. Vi pratar nästan varje dag på sms & telefon, och jag berättar allt för henne. Litar på henne mest av alla. För hon är en sån fär underbar vän som det inte finns många av. Är så jäkla glad att jag fick bli vänn med illona, hon är som en syster till mej. Kan bli så sur över att vi bor så långt bort från varrandra, skulle behöva henne här mycket oftare. I sommras ägd he i alla fall när jag och oskar var hos illona en vecka, fan vad kul vi hade! Kommer aldrig släppa min bästa vän. Oj, nu måste jag nog dra mej mot bussen. hahah, blev en lång gästblogg. Men puss på er!


torsdag

ligger hemma hos Emma i hennes säng, mys! har varit här sen jag slutade praktiken klockan 3 då vi tog bussen till bjure. Vi ligger och prata serious and not serious talk, fan vad kung alltså. Åker nog hem nångång efter nio så de blir najs. får se vad kvällen bjuder på. kyss bitches!


brinn

Jag hinner ju aldrig blogga.. Men ja de får ni som sagt som läser denna blogg tåla med tanke på att jag har sjukt mycket att göra under dagarna nu i veckan. Fast egentligen gör jag ingenting när jag kommer hem men jag har typ ingen inspiration till att blogga nu heller. Den kanske kommer tillbaka när jag får nått att göra på dagarna. Men ja de kommer väl upp iaf ett inlägg per dag nu ett tag men ja de kommer ju inte vara direkt intressanta inlägg!

Men iaf så känner jag img sjukt trött och klockan är bara 25 över 7.. Får väl försöka hitta på nått men de lär väl inte heller hända.


abesedeefgehåijikåellemnope

Fyfan vad skönt det var att sova länge idag, vaknade 3 minuter över 11 och då låg jag och drog mig ett tag. Och nu har jag just käkat makaroner och korv. Fan vad duktig jag är som gör egen mat, jag är ju gjord för att flytta hemifrån redan nu!

Mormor kommer klockan halv 2 tror jag de var så jag måste skynda mig med att hoppa in i duschen!! Slutar halv nio ikväll så jag vet inte riktigt när jag kommer hem men vi ser ju. PUSSHEJ

i fancy you

sitter i soffan och trycker chips, behöver inte lägga mig tidigt ikväll för att jag får sova hur länge jag vill imorgon! eller ja iaf till 12. börjar praktiken klockan 4 ochslutar vid halv nio tror ja. De ha iallafall gott super idag och jag känner mig verkligen välkommen och lite som
hemma i de jag gör, riktigt kul är de och de är dehär jag vill jobba med!! mer har jag inte och säga.


jag vill vara mig själv på heltid inte deltid

Har inte orkar duscha än, orkar inte göra de heller. Tror att jag gör det imorgon på morgon istället. Nu ska jag lägga mig i sängen och se lite film, är trött som vanligt så ja sängen är nått jag längtar efter just nu så detta blirsista inlägget godnatt♥


stop being such a pussy

Just käka goomidda med familjen, hemma gjord tikka masala this time. Tyvärr var såsen den starkaste såsen jag någonsin har ätit, Nä såsen i maten vi åt i Göteborg med klassen var den starkaste dock. På tal om Klassresan, fa vad kul de var, längtar tillbaka till hotellet och alla roliga stunder. Vi hade alltså kul hela tiden, inte en tråkig stund.

Imorgon blir det som sagt inte skola för mig utan det blir praktik! Gud vad jag längtar alltså, de ska bli jätte kul.
Börjar klockan 8 och slutar 3 tror jag de var så jag är väl hemma vid kvart i 5, tar bussen kvart över 4 från stan så
de blir najs!
Annars händer det inget mer, ska nog duscha snart och take some care of my self. blir bra hej!


you or you or you or you? i think i choose YOU

Söndag är nog en utav dom skönaste dagarna på veckan! ta en sovmorgon, bara ta de lugnt hela dagen. Käka goomidda ikväll och ja bara njuta av  livet. fyfan alltså! Ligger förmodligen i soffan hela dagen och myser med me myself and I!  lovely PUSSS HOOJJJ TJUU


the one and only star

hemkommen från bjure, lägger mina trötta ögon i sängen nu och drar en lång skönhetssömn! awesome kväll btw


drar mig mot bure nu


qwertyuiopåasdfghjklläzxcvbnm

shit vad jag längtat efter lite snö, kommer förmodligen bli less snart men fan vad jag längtar till att vara ut:$

vet inte vad som händer ikväll men vill till bure men de får vi ju se hur de bli med den saken.. skriver sen


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa

DE SNÖAR! ÄNTLIGEEEEN

ps, still love you..

ligger i soffan och lagrar lite fett, käkar ballerina kladdkaka som för den delen är en utav mina kärlekar i livet! Funderar på att göra nått, typ duscha och sen typ hitta på nått som jag inte har någon aning om vad de är.. men de kommer väl nån fin ide i min skallen sen.

Dag 7- min syster

Jag har ju tre systrar men jag väljer att skriva om min äldsta syster Elaine. Hon bor i lycksele med henne sambo David och deras son Dewin. Jag har ett andra hem hos henne, så hon betyder sjukt mycke för mig. Hon lixom förstår mig när jag pratar med henne. Det bästa är att bara vara hemma hos dom och bara ta det lugnt umgås osv, jag kan vara mig själv med dom och ingen annan, nog de skönaste av allt. Går nog inte beskriva mer riktigt, iaf inte med ord. Jag älskar er,david &elaine + dewin då!


bara för att jag älskar den här bilden ♥

ängeln i rummet bredvid fejkar

hemkommen från stan nu och just exakt nu ligger jag i sängen och har just tvättat bort sminket. skönaste som finns! imorgon blir de sovmorgon (får se hur jag lyckas med de..) men nu ska jag ungefär kanske typ sova, så have a nice night everyone.


Dag 6- min dag

Min dag började klockan halv sju i morse, klev upp duschade sen gjorde jag mig klar och drog sen till bussen 800 meter att gå kändes som en evight dock. När jag kom till skolan var det lika tomt som vanligt nu är alla andra nior är borta! fyfan alltså. Lektionerna funkade. Men nu till det bästa, LUNCHEN tikka masala in my heart♥ åt hur mycke som hellst (tjockiis) Efter skolan drog jag mamma och Ayla till stan och handla. när jag kliver ut ur bilen "FITTAA!" mamma frågar vad? "mina favorit byxor buhuhuhu:(" "dom sprack!" asså ärligt då blev de en FML!!!

men aja, nu ha jg varit hemmA och gör inte så mycke nu, väntar på att klockan ska bli åtta så jag och mammis kan fara til stan för att se breaking dawn part 1. Blir awesome. sen ska jag väl inte göra nått mer idag blir å se film igen sen typ sen dra ett litet sleepmode. HA INGE MER ATT SKRIVA HOOJ


byebye favoritbyxor, fml


I close my eyes I do not want to see the truth. came close behind, you can tell the truth in my ear instead of checking into my eyes and see my tears fall


-

de
där
med
att
förlora
sig
själv,
jag
tror
jag
vet
hur
de
känns.
Även dedär med att förlora det bästa du har. Jag känner mig bara alldeles tom, tom helt enkelt.

Skulle vilja hitta tillbaka till verkligenheten och få veta hur de är bara

Dag 5- en nytagen bild

den är bilden är den nyaste, reda lagt ut den men..

välkommen till min sjukt intressanta liv

just vaknat från en powenap-väntar på mat-håller på dö av hunger- ska sova efter middan igen-puss


whats the point of doing anything



here is my fucking facelook for tonight!


han är fan fett cool


wtf bitch!♥♥

Vid klockan sex ikväll åker jag vidare mot stan med morfar min, hockey ikväll som säkert alla redan vet. hoppas bara på att dom vinner mot brynäs! Och hoppas man träffa mycket folk osv också. Har inget attt berätta egentligen för skolan har varit som en helt vanlig dag. Ingen speciellt ha hänt förutom att hela skolan känns tom för att inte dom andra niorna är här, utan dom är ute på prao. Och så nästa vecka när våran klass är ute på praktik kommer man inte träffa dom då heller så jag längtar fan efter alla ju!!


hörs väl när jag kommer hem


Dag 4- det här åt jag idag

Idag har jag bara ätit fil på skolan och en macka. Middan blir korv och makaroner! mer ha jag inte käka:S!!



bild tagen från google

onsdagar luktar illa klockan 11

hejsaaaan, emma här. tänkte va snäll och skriva ett inlägg i illonas blogg. vi sitter på fysiken nu och håller på att dö. fuck this smell.. hehe men snart är det lunch, och idag bjuds det på vintersoppa. helt okej för mig hehe. ja det var allt för mig och ville bara säga att illek112 är en väldigt fin flicka och hon är bäst. sen ville jag säga en till sak. hejdå!
/ emmä


what is the reason

kom hem för ett tag sen, har varit en tväris till stan med pappa. Hjälpte honom att jobba lite så nu är jag ju lagomt smutsig.. tar och duschar imorgon!

fundera på att sova snart, fan vad jag sover, säger typ att jag ska sova hela tiden och de är ju de jag gör också.. fan vad är felet. hörs


Dag 3- ett foto på dig och dina vänner

snörde upp nå bilder på mina närmaste vänner

avslutar kvällen med den här bilden, godnatt!


just turn around, the better thing is just around the corner

här kör vi på risiga klubben, att dra på sig min älskade hälgetröja, mjukisbraller och nått på skallen. jag bara älskar de! har just vaknat efter en powernap i 2 timmar. känndes som de behövdes men lär förmodligen somna tidigt sen igen typ vi nie tie. great!


better to see and be with you than to just forget you

Anja den korven var så snäll och gjorde en header om mig om ni inte ser de! riktigt gulligt utav henne.

Jag har ialla fall nu dragit på mig myskläder och ska nu snart lägga mig och vila inför middan. Ikväll ska jag som sagt bara chilla, nått jag verkligen behöver, och kommer även somna tidigt. De är ialla fall min plan, hoppas den bara kommer stämma sen också. vi hörs


kemiskreakiton blabla bla jag fatta inte ändå sa

Sitter på kemin justnu, sista lektionen och jag längtar hem, till min säng. Är bara sjukt trött och känner mig febrig.. men jag orkar egentligen inte vara hemma från skolan så lär nog kämpa mig igenom morgondagen också.
Det blir att slagga när jag kommer hem
och sen se lite film efter maten. pusshej


Dag 2- meningen bakom ditt bloggnamn

Ja he är lätt att komma ihåg, och så heter jag ju de så de blir de ännu lättar att komma ihåg. inge mer om de!!=)

GODNATT♥♥♥♥


bara för att ja ha så fruktansvärt tråkigt

Ditt beteende:
Elak eller snäll:
alltid snäll
Tystlåten eller högljudd: högljudd
Tjaffs eller slåss: slåss, tjaffsa ta sån jävla tid


Kärlek
Är du singel nu: juu
Har du någon gång haft ett seriöst förhållande: typ
Hur länge va du och din senaste pojkvän tillsammans: vet inte
Hur stor va ålders-skillnanden på dig och din pojkvän: tillräckligt
Har du någon gång varit otrogen: verkligen inte
Tycker du att det är mysigt att pussas? som fan
Är du oskuld: noppe
Är någon du haft sex med  ful: noppe!!!
Har du tackat nej till sex: jarå
Vad tycker du om våldtäkter: tycker de är förjävligt rättare sagt

Utseende
Vad har du för hårfärg: blont
Vad har du för ögonfärg: grön,blå, gul
Hur lång är du: 163 och en halv cm!!
Vad har du för skostorlek: 37
Är du nöjd med din kropp: funkar
Är du nöjd med din längd: vill inte vara kort och inte lång så jo typ
Har du några piercingar: navel,näsa,läpp,öron
Har du någon tatuering: snart
Söt eller snygg? inget utav dom
Vad tror folk om dig? don't know, don't care
Vad får du oftast komplimanger för? olika saker

Om killar
Killar som jämt går i mysbyxor: det bestämmer do väl själv, men jeans är snyggt!
Killar med tatueringar: snyggt
Killar med långt hår: klipp dig isf
Killar med smink: inte okej
Killar med piercingar: ögonbrynet är grymt snyggt!!
Killar som slåss: vet inte
Killar som är emo: nää
Killar som är punkare: näää
Killar som idrottar: killar som träna=snygg kropp, mums
Killar som slår tjejer: dö din fega jävel
Killar som är korta? killar ska va längre än mig!

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

Just kommit hem och jag känner mig DÖD, har feber och ont i skallen, tröttare än fan. Förhoppningsvis försvinner det under natten, men har jag otur är jag hemma imorgon. Kanske lika bra så jag ka träna på so provet jag har på Tisdag. Sängen kändes väldigt lockande nu, men kan ju inte sova nu.. sitter nog vid datorn ett tag till bara för att.

losing focus



Jag är så sjukt förbannat less på att jag ska ha ont i min förbannade svanskota.. förbannade häst som slängde av mig förra vintern. förstör typ mitt liv, kan int sitta just nu de gör ont.. gahh vad jag har dampp..

Men ska fara till mormor och moffe nu för att käka så vet inte hur länge jag blir där men vi får seeee. PUSSSSSS


farsdag

farsdag idag och bjöd pappa på lite kaffe på sängen och så gav vi barn honom en t-shirt där det står "min coola pappa" glad han blev alltså aww! Snart ska vi fara till mormor och morfar för att äta lite hemmagjord pizza och umgås litegrann. Imorgon är det skolan och jag är verkligen inte så övertaggad på skolan men he får väl funka, och man får hoppas på att veckan går fort. Halva nian har prao i veckan så kommer nog bli rätt tråkigt utan dom.. Men så taggar vi nästa veckan när jag har prao. LÄNGTAR


tur han är snygg?..


Dag 1- kort fakta om dig själv

ja, jag vet it egentligen vad jag ska skriva om mig själv men får väl för det första börja med att berätta att jag het Illona, bor i nedre bäck som är utanför bureå. Alltså så bor jag i skogen. Jag har haft ett stor intresse för hästar, men som har börjat svagna av lite tyvärr. Har två hästar som står ute på gården men dom är justnu till salu. JAG är iaf en väldigt utåtriktad brud som för de mesta är glad än om jag är på dåligt humör. mer orkar jag inte skriva, läs min blogg så får du veta vem jag är!


letter from the other side of the Earth

Kvällens sista inlägg, jag orkar bara inte sitta vid datorn längre utan kommer lägga mig och se lite film med me myself and i. Ha en riktigt trevlig lördagkväll ni alla andra som gör nått!! godnatt♥

kör på hejjn

Dag 1- kort fakta om dig själv
DAg 2- meningen bakom ditt bloggnamn
Dag 3- ett foto på dig och dina vänner
Dag 4- det här åt jag idag

Dag 5- en nytagen bild
Dag 6- min dag
Dag 7- min syster
Dag 8- ett minne jag har

Dag 9- ett kort från idag
Dag 10- Det här hade jag på mig idag
Dag 11- Mina planer inför helgen
Dag 12- Varför du började blogga
Dag 13- En bild på ditt hem

Dag 14- Ett minne
Dag 15- min favoritblogg
Dag 16- Vad tycker du själv om dina första blogg inlägg, 
nu när du läser de i efterhand?

Dag 17- två sakar jag inte skulle kunna klara mig utan
Dag 18- Min favorit födelsedag
Dag 19- Min favorit plats
Dag 20- En bild du inte kan ta dina ögon ifrån
Dag 21- Min favorit film
Dag 22- Någon vacker
Dag 23- Det här får mig att må bättre
Dag 24- Den här månaden
Dag 25- Det här finns i min väska
Dag 26- Min favorit låt
Dag 27- vad du ska göra ikvällDag 28- Ett foto på dig från förra året och ett från i år, hur har du förändrats?
Dag 29- Det här saknar jag
Dag 30- Min favorittid på året


cream cheese

ska alltså chipsa ikväll, som innebär trycka chips och se lite film. känns faktiskt som en helt okej lördag! får se om denna kväll levererar nått annat att göra men så stor chans på de är de nog inte. shhuuu

jag bara älskar dom

live or die

ja, okejdå. Jag fortsätter blogga redan nu, känns konstig att inte få skriva av sig lite. Men i allafall så åkte jag till bure igår och var med Sandra,Andreas,Erik och Adrian. Vi drog till stan en stund under kvällen och skjutsade även hem Melina som hade varit på tjejkväll med några brudar i örviken. När vi då skjutsat hem henne så skjutsade vi Sandra till Malin i Gamla falmark. Efter de for vi hem och sov. Vaknade vid halv tolv i morse, sen när vi vaknat till lite fort Ante och Adde och gymmade, medans dom gymmade var jag tvungen att fara hem, mamma och pappa hämtade mig..

Nu sitter jag iaf och väntar här hemma på att mamma och pappa ska börja dra sig mot stan på firmafetfest. alltså blir de ff hemma ikväll, men blir att mysa lite med syskonen. På tal om mina syskon så måste jag göra mat åt dom snart också, gröt? pan pizza? ingen mat alls? ähh de få bli gröt troja. skriv ssennnn

true

orkar inte uppdatera bloggen justnu. är inte på de bästa humöre. får se när jag orkar med att blogga.


hm, mot skolan..


-

godnatt


black and yellow

just slutat och ska gå med adrian och göra nått men vet inte vad än. sen när andreas har slutat ska jag vara med honom. får se vad kvällen levererar. skriv när jag kom hem!


21.08

Någon anonym frågade om vilken linje jag skulle gå, så ja en fråga förtjänar ett svar.

Jag ska gå vård och omsorg, alltså omvårdnads programmet. Har alltid varit intresserad av att ta hand om människor, jag är rätt så aktivt social så känns som de är rätt för mig ändå. Men vet inte om jag ska gå skola i skellefteå på balder eller om jag ska gå på tannbergskolan i lycksele. beslutsångest, men de beror helt på hur läget i mitt liv är när tiden är innee för attt besluta sig. du fick lite mer än vad du frågade men de får duga.


jag är liten och jag gör fel


5 saker du kanske inte visste om mig

  • jag älskar min mamma och pappa till tusen, men jag visar det inte speciellt bra.

  • jag skulle egentligen heta Zandra, men heter de i andranamn istället.

  • Hade jag varit kille hade jag heta Andreas.

  • jag har två hem, ett i lycksele och ett här.

  • jag är jättekär i andreas.



my not just shut up and smile like a fool


'

www.alvalidstrom.blogg.se

Alva här och meckar lite i illes blogg. Inte klart än, men jag jobb på he.

Besök min blogg nu.

www.alvalidstrom.blogg.se 
PITE RULES

dad, i love you

ja, nu har jag just kommit hem. Är tröttare än någonsin och vill bara sova ett tag, men de har jag verkligen inte tid för. måste som sagt plugga so och även GYMPA provet vi har imorgon:s? jaja laught out loud.
Imorgon efter skolan stannar jag  bure och är med älskling, men uppdaterar nog när ja kommer hem, men tror ni dom ända som läser min "fina" blogg klarar er. På tak om päron så har Alva fixa min blogg lite, inte jätte stor förändring men de är iaf bättre än tidigare. ingen aning om den är klar än men som den är nu är jag iaf nöjd, vill inte ha nått jätte avancerat utan bara nått änkelt för annars blir jag så less så fort.
men nu ska jag lägga mig och chilla ett tag sen äta, pusselipuss

asdfghjklöääölkjhvcn

Vi har just kommit tillbaka från john bauer. Hela nian har varit där och fått höra om olika gymnasium, själv vet jag redan vad jag ska välja så brydde mig inte så hårt om som andra.
Har rast i 10 minuter till sen har jag svenska i 40 minuter och sen slutar jag.
Åker hem med bussen och ikväll ska jag träna på soprovet vi har imorgon som handla om ekonomi.. fett tråkigt men måste göras.


im so fucking angry on you right now, you can't understand


jösses, de här suger

Jag har just ätit mat klart, och sitter nu bara och chilla och kollar runt på internet som vanligt. Ingenting planerat för ikväll så ska väl typ se film och tror jag ska spela lite sims 3, så himla kung! får se om man har en snäll syster som lånar ut de!  För övrigt saknar jag min alva jätte mycke. önskar att hon bodde närmare fyfan alltså. uppdatera sen


dagens "snygga" outfit


TISDAG

Just duschat klart och nu ska jag börja klä på mig och sen dra på nå kladd i ansiktet. vi slutar tre idag och sen direkt efter skolan har jag utvecklingssamtal. hoppas på det bästa iaf!

Men ska blåsa håret nu PUSSSS


dåligt tråkigt man ha, jaja godnatt

1. De 3 senaste köpen jag gjort är: BUSSBILJETT,UTKLÄDNINGS SKIT, GODIS.
2. Den största kändis jag har nummer till i mobilen är ALVA LIDSTRÖM
3. Det senaste jag googlade var BLOGG.SE
4. Mitt absolut sämsta köp någonsin är MINA SVARTA JEANS.

5. I min handväska har jag just nu: TUSEN SMÅ SAKER OCH EN HALSDUK.
6. Min favoritgata i världen är INGEN ANING
7. Mitt signaturplagg är OFTAST SVART.
8. Det absolut finaste/dyraste i min garderob är INGEN ANING.
9. Jag är beroende av MIN POJKE

10. Min personliga stil kan beskrivas med dessa tre ord BÄST,AWESOME,SÄMST HUMOR.haha
11. Jag har aldrig köpt något från MAKE UP STORE.
12. Jag fyndar bäst på HM.
13. Om jag fick ärva någons hela garderob skulle jag välja KENZA.

14. Mitt nästa stora inköp är KLÄDER.
15. Min stilikon är InGEN.
16. Jag är som snyggast NÄR JAG VILL VARA SNYGG.
17. Min drömväska är INGEN ANING.
18. Varje månad shoppar jag för ca HÄLFTEN AV MIN MÅNADSPENG.
19. På nätet shoppar jag helst på VET INTE.

20. I min skosamling har jag 7 PAR SKOR, SÄKERT FLER.
21. Om jag vill ha smakråd (kläder/skor) så frågar jag DOM OMKRING MIG ELLER iNGEN.
22. Mitt hår är SLITET OCH FUL FÄRG.
23. Mitt drömjobb är vara NÄSTA HOLLYWOOD FRU!


simpel the best

Sitter och tittar runt, jag är säker, stensäker. tillsvidare är de en hemlighet. i hope youre jealous!

livet lyfter från noll, och de bara stiger och stiger.

godnatt gott folk <3

soon this will be mine


i think that's a true story. FAKE BESTFRIENDS


when i look into yor eyes, it's like falling in love all over again.

Äntligen har jag fått igång min dator så jag kommer in på internet, dock måste jag använda internetkabel men det får jag väl leva med. Sitter ialla fall och kolla omkring lite. bla, bloglovin och facebook mm. Har för den delen ingeting att göra, har ingen aning vars min telefon är heller. Men egentligen gör de inget, känner inte för att vara telefonnörd.
förövrigt, så är jag sjukt less på att inte ha en "riktig" design/header. Så om det finns nån fin själ där ute som skulle orka göa en simpel design till mig är det ju bara att höra av sig, skicka sms,skriv på fb, kommentera på bloggen? vem som hellst. Snälla!


i hate u because of her

Jag mamma pappa och tiina sitter och njuter framför tvn. vi ha tagit hem en film vid namn jag inte minns via tvn! kungligt! kommer bli najs att ta hem filmer via tvn utan fucking kostnad! Idag har jag i allafall inte gjort ett piss. har städat lite runtomkring i huset så känner mig rätt så duktig. Men nu ska jag väk fortsätta se lite film, sen ska jag typ sova. är inte alls taggad på skola imorgon och är inte på de bästa humöret nu heller!!

du är det finaste som finns

Har inte hunnit uppdatera idag med tanke på att min blogg.se app funkar tydligen inte idag och har verkligen inte orkat sitta vid datorn idag. Fick iaf sovbesök igårkväll, de gjorde min kväll underbar. Just nu har jag suttit och sett säkert 10 avsnitt av pretty little liars. Så fruktandsvärt awesome serie alltså. MEn nu ska jag typ gå och sova.

Föresten fyller underbara Emma år idag, så hoppas att hon får världens finaste dag med mycke kul:*

Jag saknar dig

-

jag är fortfarande utomjordingen som inte är välkommen och inte passa in nånstans


on my way of losing myself


i know that you know that i know you know


what a big eyes you have, what a big mouth you have grandmother. thats because im gonna eat you up your slut!

hej, förlåt för min urdåliga uppdatering under lovet, men har ändå på nått sätt fått upp ett inlägg per dag:s?
hur som hellst så ligger jag i sängen nu medans Elise sover. ska fara hem idag och då ha jag ingen aning om vad jag ska göra. Vill vara med ante men vet inte om jag kommer få de med tanke på att jag inprincip varit borta HELA lovet. ska väl gulla litte med morsan, love u mum<3

förövrigt har jag funnit min börs. den var tydligen i bussen och är nu hemma hos Anja i lycksele. är ju inte direkt överlycklig med tanke på att allting är spärrat, men får mitt nya bankkort vilken dag som hellst. Lycka.


fuck me bitch

myser med brudarna ikväll, fyfan vad gött


bring me down to hell bitch

ligger i sängen med min elise och ser insidous, skräckfilm ochvi håller på avlida på riktigt. vi var en stund ibure mellan 6-7, så vi passade på att vara med ante,erik och adrian. najsigt värre. aja nu ska jag och elise fortsätta dö och se om vi överlever detta..


♥♥


we all have problems, my life is a problem

min sötnos elise ärr nu at my place. the wood. vi sittt med familjen i soffan och ser erik och mackan. vi ska snart gå upp och se film osv, blir mys.

GODNATT !


RSS 2.0