människan som får mig att orka


speed it up dum dumre dump

wiiieeeeee nu är telefon grymt mycke finare än tidigare, fan vad konstigt de känns att se vad de står nu haha. badasset ille kommer inte förstöra telefo igen, LoVAr! (lova inte för mycke)
Imorgon mina damer och herrar så har vi bad på gympan, är osäker på om jag ska vara med, fårse. och så har vi ett prov i vård, vettefan hur de kommer gå men hoppas på ganska logiska frågor!

Nu har jag sagt godnatt till mitt hjärta och ska själv försöka sussa igen (sovit från 9 till nu hihi)
godnatt fox!!!!


im free, im careless, and i belive

Sitter i bussen påväg till skolan, börjar halv tio idag och slutar 1, vilket är en förbannat chill dag! Efter skolan ska jag dra mig mot anderstorp och fixa skärmen på telefon, blir superduper! Då ska jag aldrig ta av skalet hehe, kostar pengar att vara klumpig..


pratar om mig själv som (tredjeperson)?

Sittee på sista lektionen som består av en mattebok och en trött ille... har just haft gympa vilket inte var jobbigt för att jag hade bara ont i magen och de är fett jobbigt.
klaga mer ille klaga mer

aja när vi slutat ska jag vara på stan och ögonshoppa sen tar jag bussen hem eller åker med papi. länge sen jag va hemma, hoppas på god mat och en mysig kväll. toppen ille


i just wanna see you smile. just a little while

Önskar att jag hade haft sovmorgon idag, shit vad jag är otaggad på skola.. funderar på att "försova mig", kanske bara råka slumra till igen, bara en stund? vafan vem pratar jag med.. inte en jävel... förvirrad brud.
anyway, min helg har bestått av chips,lol,öppethus på skolan i lördags, lite biltema, och en hel del mys med mitt hjärta!

för att göra detta inlägg lite mer positivt så ska jag fixa skärmhelvette imorgon hihi fniss


H.A.T.A.R S.K.O.L.A


abcd

Var sjuk igår, så stannade hemma, men otur som jag har fick jag migrän inatt och stannade även hemma idag också.. Ligger i sängen och har twilight maraton alldeles ensam!
imorgon är det äntligen fredag och jag ska umgås med andreas❤


and i love you a little more, than before

Åh vad jag önskar att helgerna kunde bli längre, har iallafall fått sova med finaste hela helgen vilket har varit bäst, älskar att få vakna upp vid hans sida!!!
nu ligger jag ba och vänta på att klockan ska gå fortare så de kan bli kväll..
för övrigt spräckte jag min jävla skärm på iphonen i lördags när jag var på edda och badade, jävla telefon, får lämna in den och byta skärmjäveln!

ny skolvecka imorgon, bara att (tagga) om!


i wish you could trust me like you did

Jag älskar dig över allt annat på denna jord min fina lillasyster. du vet att jag inte hatar dig (kanske ibland men du ha dina stunder) önskar att jag alltid kunna finnas och förstå dig när du behöver mig, men jag önskar också att du kunde komma och prata med mig. jag har mina delar i mitt liv som jag önskat jag hade kunnat prata med någon också, därför vet jag några saker här i världen!
DU ÄR BÄST MIN FINA


Tjena grappar, läget kompiz

Goddag fellas! Läget med er då? Hos mig är de då finfint, de är fredag och äntligen helg! Ikväll ska jag umgås med ante och erik, fixa lite med deras bilar åså, sen så sover förmodligen med finaste hela helgen (mina planer iallafall)
Annars då, skolan rullar på, har matteprov nästa veckan och även en redovisning, de är de jag vet mähä, hejdå


I fall for you more and more each day passing by.


Wonderful world, you are wonderful

Är hemma i skogen nu, sovde hos ante inatt, och de va mysigt som tusan!! (Dom få timmar jag sov..)
Var på bio klockan 12 igårnatt (eller idag) såg Twilight och den va så jävla bra jag dör så bra och kung!! Så idag är jag död efter att ha endast sovit kring 3-4 timmar inatt..

Nu ska jag placera arslet i min säng och se film, sova tidigt och ett plus i kanten är att vi ha sovmorgon till klockan halv 11 imorgon. Fyfan sleep tight


You better die young baby

Just ätit lite middag och snackat med min mor och far, ska lägga mig i min säng nu som är alldeles för tom, önskar att jag legat i mitt hjärtas säng och pluggat istället..

Det har varit en lång och väldigt dryg skoldag, gash vad jag är less.. Imorgon väntas ännu en skoldag men imorgon kommer jag bara taggad att se bio 23.59, yes de blir premier på Twilight med mami då! Kommer bli mysigt!!


take a look at yourself, you're amazing

tjenare vänner och ovänner! 
rätt så länge sen jag ens skrev, lägger bara ut bilder, vilket gör att de är lättare att följa mig på Instagram så följ illonakarlsson!!! superduper
 
för övrigt så har ju skolan börjat om och de känns väl helt okej, prov här och prov där! Under helgerna umgås jag med min finaste kille, myspys. Har vartit här hela helgen, och imorgon efter skolan så far jag hem;( saknar mami och papi litegrann men dom får klara sig!!!! 
 
tatueringen kliar som bara den med de är de värt, satan så nöjd jag är! och ont gjorde de då typ inte, rätt skönt att gadda sig. BAAAALLT 

Klart!


Idag händer det


When you are out there and doing what you love

Just nu är jag på jättekonstigt humör? Jag är varken glad eller ledsen, jag är förvirrad as fuck. Måste vara för att jag är så förbannat nervös inför imorgon, gaddningen, som jag verkligen har längtat! Känner fan redan smärtan, men de kommer bli så jävla snyggt, och de finns ingen som kan säga annat. Magaaad, ska fan lägga mig och sova, orkar inte detta. Mjau


Mitt hjärta är ditt min fina


jag kommer att hata dig mer men jag kommer aldrig älska dig mindre.

hej hallå, ligger i detta ögonblick i Andreas soffa, just sett en film, och väntar på att han ska sluta jobba. Har absolut ingen aning om vad vi ska göra ikväll men de får vi väl se hur det blir!
Åkte Ialllafall med syrran hit till stan från en askung "vecka" (några dar) med hon och lillplutten Dewin. Kommer dom hur mycke som helst, får se till att de inte dröjer allt för läge till nästa gång!

RSS 2.0