never let someone in

Det är verkligen hundra år sen jag sovde hemma hos mamma och pappa, plus att jag måste sova själv inatt. En väldigt ovanlig kväll då jag inte är med mitt hjärta! får göra de bästa av situationen och sitta framför en film och sova tidigt!
Ha en bra Fredagkväll, sup och svälj :)

Mar. 28, 2013

Ikväll är vi i pite och jag får träffa min finaste Alva, fyfan vad jag längtat efter dig! loveu bitch!!!


i remember years ago someone told me i could live life like the way i wanted

Har totalt glömt bort att saga att I helgen så for jag erik och ante till Sundsvall, ante köpte en ny finfin bmw. Vi for även forbid Ikea och Biltema, sen på vägen hem så åt vi på max I övik. Det var en riktigt trevlig Söndag och man glömde totalt bort söndagsångesten.
 
Iallafall, skolan ídag har väl varit rätt okej, långttråkig som fan för att vi bara hade två lektioner idag, med ungefär två timmars hål emellan. Sen efter skolan fick jag skjuts hem av mina kära föräldrar och nu sitter jag här och trycker gosnus bara väntar på att Andreas ska komma hem. Får se om de blir att träna när han kommer hem eller om vi ska äta och skippa gymmet (som de lät I morse på hans träningsvärk haha)
 
 

only know you have been high when your feeling low

 
Dagen har varit rätt lugn, förutom att det var grymt jobbigt att kliva upp i morse och gå till skolan för att jag lämnat in mitt busskort. Sen så hade vi ungefär tre timmars hål idag och endast tre lektioner. Ska snart började med att göra mat sen så ska vi äta när Andreas kommer hem. Sen så har det äntligen kommit ut näst sista avsnittet av The walking dead och fyfan vad jag längtar till att se den nu efter maten. Sen blir det som vanligt gymmet!

•someone once told me love dosen't exist, i found mine and it does exist


go on with life

Hello mates!
Den här veckan har bestått av en skoldag, två praktik dagar och två dagar med föreläsningar. Extremt skön "skolvecka"
I helgen är det inte planerat så mycke men de kanske blir om vi ha tur att vi far till timrå och köper en bil, sen kanske jag ska fara förbi hemma hos mamma och papa också, de börjar bli ett tag sen jag var hemma nu.
 
Idag efter vi slutat som var kring 12 kanske så for jag till skolan och lämnade tillbaka mitt busskort för att jag istället ska på inakorderingsbidarg vilket blir fett skönt med mer pengar I månade så jag också kan bidra med pengar till min älskling♥
 
Har även börjat träna 4-5 ganger I veckan nu vilket är grymt skönt och kommer bli grymt till I sommar! beachbody 2013 here I come

never ever say never


•Fredag

Godmorgon! idag är de äntligen fredag, som jag längtat efter helg!! plus att nästa vecka har vi bara skola en dag sen prao, sen veckan efter de är de ju bara fyra skoldagar sen påsklov, fyfan så skönt!!!

Idag ska ja till skolan, chilla med min finaste klass, sen ikväll vet jag inte hur de blir än, men ska spendera kvällen med hjärtat iallafall och erik trorja? får se:D


feeling good

Sitter på skolan nu och har sista lektionen som är svenska, och så har vi en vikare också, vilket inte är så bäst för att vi började typ en halvtimme senare än vad vi brukar och vi ska skriva nån sort brev till vår handledare när vi ska praoa i 2an.
Efter skolan ska jag ta bussen hem sen när ante har slutat jobba ska vi fara och gymma! tevlig afton kära vänner och ovänner :)
 

never run faster than your garden angel can fly


keep on buring in hell

Idag har jag varit med min kära mormor på solbacken bland annat, fikat handlat och pratat en hel del. Sen skjutsade hon hem mig och vid halv fem kom hjärtat hem, hämtade mig och sen for vi vidare å åt middag hemma hos hans mamma sen for vi och handlade på ica maxi.
Nu har vi just anlänt till lägenheten, dock är jag ensam nu I ca en timme då andreas är och gymmar.
Sen ska vi mysa hela kvällen!

10 saker om mig

•jag har bara varit utomlands en gång

•jag verkligen avskyr att köpa kläder och andra sorters tjejgrejer

•jag blir alltid jätte generad när folk frågar om mitt öga

•jag har 7 piercingar och en tatuering

•jag saknar min gamla klass i nian jättemycke! dock älskar jag min nya grymt mycke

•utan andreas vet jag inte hur kaosad person jag varit idag, tack hjärtat

•jag älskar min mamma och pappa, tack för att ni alltid funnits

•jag har förlorad extremt många nära vänner.. vissa saknar jag och vissa inte

•ibland tror jag att världen kommer gå under och zombies kommer äta upp oss precis som i walking death

•jag har känt min älskling 2 år i sommar ❤


you are the world to me

Mitt hjärta var underbar och köpte världens finaste jacka till mig. hjärtat mitt blir så full av lycka


är huvudet dumt får kroppen lida

I fredags så åkte jag och ante bil med erik och robin, sen så slutade de med att jag och Ante drack. Vi for förbi Ursviken där halva min klass va och festade.
Sen igår så drack vi också, dock så for alla andra på krogen så jag stannade hemma och somnade vid 12 efter att jag pratat med liv och tilda på telefon.
Idag är jag sliten somfan, just varit och käkat pizza i pite och är nu påväg hem.

Snacka om att de blir en lung kväll ikväll..


helt underbar


Fredag = Lov

åh shit vad jag längtat efter detta lov alltså, får fan hoppas på att lovet är långsamt gämnfört med vad veckorna innan lovet har varit!

Min fredagkväll spenderas med finaste då vi firar ett halvår!


RSS 2.0