loveubitch

OJ tjenare de va ett jävla tag sen, sommarlov är sommarlov, kommer absolut inte bli bra uppdatering alls. Är iallafall med finaste Minna just nu, har varit med hojn sen i lördags, vilket är jävla nice! Ska på stadsfesten imorgon och åka karuseller och äta mat. Sen åker jag hem men drar på fredag hit till stan igen för att umgås med Minna på kvällen på stadsfesten. HEJDÅ

hello this is my outfit for the last day of school


exmensklänning


miaoo

Har legat ute och stek med stekarolja idag, såg fan svart ut på denna bild. Hoppas på mycke sol innan fredag så jag kan hinna få lite färg! haha awesome


better to be alone than unhappy with someone

Andreas kom hit igårkväll, vilket gjorde min kväll lyckad. Sover som bäst med honom! Idag har jag chillat, hjälpt till med farsan ute, åkte till brorsan och hämtade min examensklänning. Riktigt fin klänning, kommer bli jätte fint på fredag. Känns jävla nice med att mitt hår är i ordning och fin färg nu.
Längtar tills sommarlov!

Skolan kommer äga i veckan, imorgon krampdag, tisdag är vi lediga, onsdag vollyboll, torsdag vårshow och fredag är de äntligen över. Gaaaaaah otaggaaad man är!!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2627410/images/2012/pic_206141442.jpg" class="image">


call me

Sovde hos Emma igår till idag, Minna sovde även där. Vi hade trevligt,fiskade,träffade folk, snackade om massa saker osv. Måste göras om nångång!
Just nu ligger jag i sängen och bara stirrar in i en film. Har inget att göra så de blir en fett tråkig kväll..

missu


före och efter


dont hate, love

Tog bussen från stan till skolan idag för att jag behövde inte fara hem igår, vilket var nice att jag fick vara med finaste extra länge. Idag på skolan har det inte hänt ett skit. när jag kom hem gjorde jag mat åt min familj som inte ens va hemma så fick vänta i hundra år. Nu ligger jag i sängen och ser film! Är ledig från skolan imorgon för att har frisstid där innan 12, drar nog till skolan innan sista lektion för att sen följa med Emma hem. Kommer bli awesome att vara bästa bruden


bright head

For till andreas igår, är fortfarande kvar här och vet inte hur länge jag stannar men de löser sig. Vi tar de bara lungt, riktigt skönt. Onödigt inlägg men måste ju nån gång uppdatera den här utbraiga bloggen. puss!


new in

For hem efter skolan, fikade och drog sedan upp till stan med Mami och systrarna. Fick med mig lite färgglatt hem, extremt nöjd över en ny tröja i garderoben!


mongo

Detta är min extremt lata outfit för idag, uppsatt hår och inget smink. Fan vad skönt alltså. Hoppas den här dagen går fort så de snabbt blir tisdag!


Love

Nu ska jag lägga mig ner i min nybäddade säng i mitt nystädade, omöblerade rum och jag är nyduschad och har nyrakade ben. BEST FEELING EVER! Och jag vet att alla tjejer säger detsamma om den saken.

Jag har iallafall just sett klart BigBrother finalen där Hanna vann sina välförtjänta pengar. Riktigt go tjej dedär, hoppas att hon får de bra med sina barn nu iallafall.
Nu ska jag gosa ner mig och sova, Sov gott :)


dont ever try


'


fuuck

Världens irriterand farsan, så fort jag gör något fel får jag stanna hemma en dag till.. fuck this weekend.. love u dad!


RSS 2.0