mother lovers

Ändrade planer imorgon, de blir ingen folkrace med bror min. Får se till att göra nått annat och sen drar jag väl till Bure eller nå och är med ante,adde och melina. Hoppas de bli king iaf!

ska lägga mig o se film nu o ta de lugnt, huvudvärken ta död på mig, kanske borde kolla upp synen eller nått så de kanske bli bättre?

aja BYE


i coulden face the world without our light

Dör längtar på att få komma mig hem och se film, ta de lugnt och bara dö. Hade varit hur bra som hellst om jag hade haft nån att mysa med men så blir de inte heller, får nöja mig med täcke o kudde! aja vi får hoppaS på att morgondagen bjuder på nått extra bra!


dansa alla barn

Slutar tidigt idag. Hem och sova. Bara ta det lugnt. fyfan vad härlig dag!


something i would like you to think about is that am serius with you i would never do anything with someone else

Ska väl skalla kudden nu och dra en tidig kväll, godnatt (y)


min mamma är bäst!

just städat av borde och börjat stöka fram på matbordet. Blir lax och potatis till midda, nog de godaste som finns faktiskt! Efter middan blir det myskväll med familjen, blir att sätta sig i soffan med film o mys.

Imorgon är de fredag och har ingen aning om vad jag ska göra eller med vem, de ända jag vet är att på lördag morgon ska jag upp på folkrace med min bror Conny för att hjälpa honom med hans barn.


fy

detta måste nog vara de äckligaste jag sett på länge, den var GIGANTISK!


so true

maybe you should eat makeup so you can try and be pretty on the inside BITCH


yep

ska dra mig mot bussen nu sen vidare till skolan, wish me luck!


godnatt världen!


sakerna jag köpte/fick idag


jag lovar du är underbaaaar!


sitting in the car

sitt i bilen med mormor,ayla och tiina, påväg mot staden. hoppas jag hitta några snygga skor! lägger upp bild sen på dom om jag köpt några. UPPDATE LATER!!!


rullar runt runt

just laddat hem blogg.se appen, härligt härligt, har just haft engelska prov som gick sådär.. man får hoppas på de bästa iaf. Efter skolan drar jag hem sen tror jag att mormor ska hämta jag och mina syskon för att sen fara vidare till stan. Blir väl och köpa nya skor, längtar redan! PEACE


swagger jagger

Sitter hemma hos adde och väntar på att ante ska komma hem, trevlig infomation jagvet


he and i, WE

Sitter just nu i sängen och bara njuter av att jag äntligen ha fått se typ alla avsnitt utav Awkward. så jävla bra serie alltså. synd bara att jag ha ett avsnitt kvar.. ajja får väl börja på en annan serie sen!!

Imorgon efter skolan stannar jag i bure de blir najs, vet inte riktigt när jag ska hem än så får se om jag hinner uppdatera imorgon ens.

Det här blir iaf ett godnatt nu, ska snart gå in med datorn sen funderar jag på en tidig kväll.


punkt slut

Kom nyss hen från skolan, har varit precis som en vanlig dag. Hade idrott idag, åhfyfan vad jobbit de var. hade nån slags boxningsgrejs med Veronica jobbit må jag säga, men lika bra att man börjar träna upp sig litegrann. Taggad på träningsvärk imorgon NOT, fattar inte hur folk kan tycka de är skönt...

mjaauuuuauauuauauau

sitt o vänta på maten, korv och makaroner. riktigt gott!! Efter vi käka ska vi nog fara hem till skell, fyfan, inte taggad på skola alls. Hoppas veckan går snabbt så att jag äntligenkan få helg igen.



hahhaälskar bilden!!

wish me luck in heaven

just bakat med Elaine, fyfan vad gott de kommer att bli med fika sen. Mamma och pappa o resten av familjen är påväg hit för att hämta mig och käka här trorja. längtar hem på nått sett men jag kommer saknar David och Elaine så sjukt mycke, även lilla dewin såklart! och alla andra som jag varit med i lycksele!!


in loving memory-alter bridge

Sitter hemma, hemma hos Elaine och David. Komhem för kanske en timme sen, har varit ute och åkt bil med anja,ronja,anna och samuel. trevligt folk de är alltså.Kommer verkligen sakna att vara här när jag far hem imorgon, ingen förstår varför jaggillar lycksele, men de är de bästa som finns, finns så sjukt många underbara människor här.

Elaine,David´och Dewin är påväg mot boden, jag sitter här själv med busigahundar som leker. Hemmakväll ikväll, blir najs!!

min underbara bästavän Alva ♥♥

fuckyou bitch

pensionärerna i huset ligger o sover.. ´
sitter själv och ser tv med hundarna.
 Hoppas på att kvällen levererar!!
Tumblr_lrq4g9l2971qbjt25o1_400_large


miss you like you miss me

sitting in the soff hoselaine och david. Dewin sover, david jobbar och elaine gör nått annat. David slutar 3 idag så vi får väl se vad vi hittar på tills dess. kanske dra ner till stan eller någe sånt. När David ha kommit hem ska vi kanske dra te boden, vet inte riktigt säkert på om jag ska följa med eller inte men vi får se hurde bli! Kanske stannar för att vara med anja eller ronja. får se hell enkelt hur det bliii!!!!



uppdateringar kommer lite då och då, kanske inte för ofta-ILLEDUDE

Just vaknat och är död, slänger mig in i duschen när mamma ha duschat klart sen är de ju bara att göra klart allt annat på morgon och tagga sönder hela dagen, seen äntligen far jag till min saknade familj i lycksele!! LYCKA


sometimes you have to trust me

kommit hem från stan för ca en timme sen, ha spenderat lite tid på stan med rebecca, sen så ha jag varit med andreas hela kvällen. kommer sakna pojken i helgen. drar ju nämligen till lycksele imorgon direkt efter skolan!! längtar efter syster och hennes sambo david, även de lilla tillskottet dewin. hoppas på en härlig helg iaf. köpte lite grejer i stan som jag kan visa sen om jag orkar de, de är iaf 12 par örhängen och ett nytt grönt iphone skal. härligthärligt aja nu ska jag typ sova, hoppas helgen levererar, kmr förmodligen upp ett inlägg då och då:)

fagert

Sitter hemma och väntar på att maten ska bli klar, den är nog klar nu för den delen. De blir att käka sen plugga plugggaaaaaa plugghääässsttt muu. guuud, jag orkar inte plugga.. aja pusshej


live laugh love

Sitter på skolan nu och ska snart börja syslöjden, hoppas på att jag hinner göra klart mallarna till min one peice eller hur de stavas. så då blir de att ha på sig den hela tiden när den är klar. Längtar redan faktiskt. Slutar klockan 3 idag så sen blir de hem och plugga so, har prov imorgon så he bli plugga jävel. PEACE!

run forest run

Home from school nu och funderar på att plugga lite so och sen kanske se lite film. Skolan har iaf varit som en vanlig dag, hade idrott idag så kämpade mig att springa 2 kilometer. Gick faktiskt ganska bra om jag säger så, jag har verkligen inte konditionen till att springa, därför ska jag börja träna nu så jag kan springa tjejmilen med mami nästa år. Börjar typ bli taggad redan!!


bra kvalla osvosv

KOM IhÅG NU ALLA, KOLLLA LÖÖÖSSSSSS

Dagen började med att jag sprang in i duschen, sen ut för att hinna fixa mig osv. Då hör jag ba mami ropa att Ayla hade hårlöss.. yeess.. NOT. själv hade man typ inga men dom som fanns där är nog borta forever nu så nu blev mitt hår forever alone!!

Nu ska vi bara skölja Tiinas hår sen bär de av mot skolan. Skoldagen blev ialla fall lite kortare än vanligt. gillas

 ÅH FYYYFAN


godnatt gott folk!

.

goodbye my allmost lover goodbye

Just käkat klart och det blev en rejält sen midda men jag dog iálla fall inte. Nu ligger jag iaf i sängen och ska se lite film och efter de ska jag kanske kolla egenom lite engelska och so sen tror jag att jag tar en tidig kväll och taggar skola imorgon, inte tagg alls! imorgon måste jag även försöka hinna rida så mamma kan lägga ut det Shakiras annons, och JA de blir så att vi ska sälja dom IGEN.....


Min kärlek ♥

all i want is you

Ligger i sängen och ser dear john, en film som rekommenderas starkt. väntar på att mamma ska ring mig och säga att maten är klar, är så sjukt hungrig. hoppas bara de blir nått gott till middag.


AHAHHAH



living the dream, i feel really good right now

Kita hittade just en del utav en stor fågel.. förmodligen hjärtat. Nu stek vi inne i huset och jag funderar på att fara hem snart för gunilla och mattias kommer nog snart hem. Hem och funderar på att fara ut och rida eller nå sen blir in i duschen. Sen vet jag faktiskt inte vad som händer, hoppas på god midda och att kvällen levererar.


always thinking of you

Goooooodmorgon, kusin väcker mig när han he på tvn.
Lika bra att vakna då och ge hundarna mat och käka lite mat.
 Min dag är så länge oplanerad,
men jag och Sebastian kan nog hitta på nått kul om vi så vill.


kvälls tankar

Hm, jag undrar vars den här fina statisiken kommer ifrån? På bara en dag ha jag nästan besöksrekord. Har aldrig direkt haft mycket läsare nån gång. Men när jag väl anstänger mig verkar det ju som att man får de man vill ha. Kanske ska börja sattsa mer på att göra det jag vill i mitt liv för att se om jag verkligen kan nå mina mål. Mål som jag inte trott ha funnits, men som verkligen finns och skulle vilja befinna sig i mitt liv. Önskar bara inte allting var och är så förbannat svårt. Men vore allting enkelt så skulle livet vara allt för lätt. Men egentligen vad är det för mening med att ha sina mål när du ändå dör på slutat och kanske anstängt sig hela livet för att nå dom och alltid varit så nära och sen då är bara tiden inne för en att dö?

Förmodligen kommer nog aldrig någon någonsin få reda på vad det egentligen som är meningen med att vi står här. Nu kanske ingen förstår riktigt vad jag pratar om men det här var bara min tanke just nu, ingen aning om vars den kommer ifrån men. Jag lägger mig ialla fall och sover just nu, godnatt♥


bara för att

DAGENS:
Klädsel: mjukisbyxor o linne
Låt: finns ingen speciell
 
Tv: film, dear john
Vill ha: bil,pengar
Dricka: mjölk o cola
Tråkigaste: min förskylning
Roligaste: mammas födelsedag



SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: andreas
Såg dig gråta: andreas
Fick dig börja gråta: ingen
Fick dig att börja skratta: min kusin sebastian
Du gick på bio med: mamma!
Skickade ett hotmail till dig: ingenaning
Skickade ett sms till dig: vem tro du


ONÖDIGT:
Vad är du mest rädd för: spöken och getingar 
Vill du gifta dig: jagvet it
Vem hatar du verkligen: hata är ett starkt ord
Har du varit kär: jadå
Kör du bil: antagligen
Gillar du att ha folk omkring dig: ja det är klart
Är du ett hälsofreak: illona hälsofreak?
Är du ensam nu: nej, min kusin och hans kompis är här
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: vet it vad den het 



FAVORIT:
Rum i huset: köket, mat♥ 
Typ av musik: nästan all sorts musik
Parfym: ingen aning om vad den heter
Mat: stek
Dricka: cola,fanta
Godis: choklaaad,suraa
Tidning: norran
Film: ihhi rio
Djur: häst,hund,katt



DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR JAG:
Gråtit:nejj!!
Köpt någonting: nope
Varit sjuk: jes
Sjungit: hehe ja
Sagt "jag älskar dig": ja te mami
Velat säga till någon att du älskar den: jorå
Saknat någon: nej jag ha varit med den jag saknat mest
Kramat någon: ojjjjjöö
Pussat någon: jjjjooooodååå antagligen

moves like jagger ooohhhoooohhhhh










DET ÄR KLART MAN SKA PIMPA TELEFONEN OCH VISA SIN FINA SIDA

det är sanningen alla vill höra, sanningen som alla vet är sant


baby you light up my world like nobody else

Hemma hos min mosters place nu och dom har redan farit så nu är jag och sebastian hemma själva! nu taggas en mysig lördagkväll och hoppas vi hittar några bra filmer och se osv. lär förmodligen skriva när jag ska sova eller nått såntdär. TÄNK imorgon är det söndag.. sen taggas en hel skolvecka.. torsdag drar jag nog till min syster i lycksele. är ju nämligen ledig fredag så de blir som en "långhelg" men samtidigt inte för den lär nog gå fort. Men är astaggad på att träffa min lilla systerson Dewin, han är så grymt söt.

 
bild tagen från anjis

otroligt hur mycket jag saknar dig


GRATTIS MAMI ♥♥

Just kommit hem från bure, det blev så att jag sovde där ändå än om de inte var tänkt. Som vanligt har jag varit med grabbarna och sovde hos andreas.

Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem igen med mat och kladdkaka. Hon fyller nämligen år idag så min bror är här med sina barn och hans sambo. Ikväll ska jag ta hand om min kära kusin för att min moster och hennes sambo ska fara bort så då är jag lite schysst och hjälp till. Blir nog att vara lite här hemma med mina egna syskon också om de kommer behövas, mamma och pappa drar ut ikväll så får hoppas dom kommer ha det trevligt!!


i think i love you

.

13.12

gick i femman här.. riktigt fin


Jag tror jag är back on the track nu, försöka iallafall. Under bloggpausen har livet verkligen varit lite upp och ner, men det börjar bli stabilt nu igen! Förskylningen är iaf tillbaka nu och värre än vanligt. Skallen bara värker och nästeppan tar död på mig. Hoppas det inte blir värre än såhär, om hostan kommer är det ju lika bra ligga i sängen hela dagarna! Fredag idag, de blir att vara hemma tror jag med tanke på att jag är sjuk idag.

its true, jag orkar inte

LÄGGER MIG PÅ FETA BLOGGPAUSEN NU FÖR JAG ORKAR INTE BLOGGA

whatever

mamma ha äntligen kommit hem från sin stockholms resa!! ha faktiskt längtat efter henne sjukt mycke.

är iaf hemma från skolan nu, vi slutade 20 i 3 idag. underbart att vi slutar tidigt men jag måste vänta på bussen hem i en halvtimme, så de är inte så värt att sluta tidigare. ska väl käka snart sen så ska jag SOVA. jag är så sjukt trött att jag vet inte vad jag ska ta mig till. aja ha en bra eftermidda!!

sånt här gör man om man har riktigt tråkigt och bor där man bor.

99 saker du inte visste om mig:
1. Fullständigt namn? -illona zandra karlsson
2. Exakt ålder? - 15år
3. Vart bor du? - nedre bäck, (skogen)
4. Bor tillsammans med? - mami,papi,syrrorna
5. Husdjur? - 3hästar,2hundar,3katter
6. Färg på ditt hus? - rött med gråa knutar
7. När är du född? - 1996
8. Klass? - nian i bureskolan
9. Vilket år tar du studenten? - 2015 
10. Något jobb? - Nupe, 
11. När ska du sova ikväll? - vetja, då jag känner för det
13. Duschat idag? - nepp, ska göra de ikväll 
14. Kramat någon idag? - jaaa 
15. Pussat någon idag? - jaaa
16. Vad har du ätit? - pizza
17. Dagens klädsel? - mjukisar och tjocktröja 
19. Dagens sötnos? - andreas såklart;)
20. Dagens roligaste? - Adrian¨
21. Har du många vänner? - tillräckligt
22. Hur många har du kysst? - Eeeh..har inte räkna precis
23. Vem kramade du senast? -andreas
24. Hur många vill du ha sex med? - sex? vad är de;)?
25. Hur många har varit otrogna med dig? - ingen
27. Har du pojk-/flickvän? - you will never know
28. Vem pratade du med i telefon senast? - pappiiiii
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - jjjaadduuu
FAVORIT:
31. Film? - p.s i love you
32. Låt? - många
33. Mat? - allt;) näe men vetine 
34. Dryck? - Cola och mjölk 
37. Stad? - ingen aning
38. Land? - Vet inte, vill bara utomlands och bli brun
39. Ämne i skolan? idrott
40. År? - typ längtar tills 2014, då är man arton
SENASTE:
41. Personen du tänkte på? -ihihih
42. Personen du kysste? - andreas
43. Gången du spydde? - midsommar
44. Gången du grät? - igår..
45. Pizzan du åt? - venesia för nån dag sen
46. Gången du var i göteborg? - 2 veckor sen
47. Gången du var i stockholm? - Typ 4-6 år sen, minns inte riktigt
48. Gången du var full? - midsommar
49. Gången du var  hög? - ooonnneejj!!`!!
50. Personen som såg dig gråta? - andreas, 

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - båda!
52. Hund eller katt? - katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - roligt att vara ute med kompisar, men även skönt att bara sitta hemma..
54. Tv-spel eller datorspel? - datorspel
55. Singel eller upptagen? - bero på
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? -nothing at all
58. Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad!
59. Big brother eller paradise hotel? - BB
60. Svart hår eller blont? - blont!
61. Blåa ögon eller bruna? - både och
62. Choklad eller lakrits? - choklad
63. Göteborg eller stockholm? - gbg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
65. Coca cola eller fanta? - är less på cola så de bli fanta.
66. Pizza eller kebab? - båda
67. Randigt eller prickigt? - spela roll
68. Älska eller älskas? - älskas av den man älskar?
69. Leva eller dö? - leva

ANTAL:
70. Personer du älskar? - de finns ånga, 
71. Personer du hatar? - ett antal!
72. Personer du sagt jag älskar dig till? - mina närmaste
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - 1
74. Glassar du ätit på en dag? - 7 kanske?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - 4?
76. Gånger du haft minnesluckor? - jag ha dåligt minne så ofta.
77. Piercingar har du? - 4
78. Personer du saknar just nu? - en
79. Gånger ditt hjärta brustit? - de ha väl hänt
VEM:
80. Vill du kyssa nu? - min sötnos
81. Ska du träffa imorgon? - Klasskompisarna 
82. Sjöng du senast för? - småsjunger alltid, så vem vet vilka som hört de
83. Hade du senast en msnkonversation med? - elise torja
84. Spelade du tv-spel med senast? - minns inte
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - hhhehhehehe
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - A.....
87. Förtjänar att dö? - ingen, vad jag vet
89. Vill du sova brevid inatt? -♥

VAD:
90. Gör dig glad? - mina underbara i bure
91. Gör dig ledsen? - min mage
92. Vad vill du helst göra nu? - sova,
93. Önskar du att du slapp göra? - skola
94. Vill du ha nu? - en godispåse och alvedon som täcker smärtan i röven..
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - hah vet inte
96. Längtar du till? -nästa helg
97. Tycker du om dina betyg? - bättre än ig
98. Ångrar du i ditt liv? - finns mycke jag ångrar, men man lär sig av sina misstag
99. Är det bästa som har hänt dig? - vet inte

love can hurt, but now i can't stop thinking about it

jag orkar inte ens uppdatera bloggen längre, vad är de här.. så ska de inte vara jag ska vara taggad men så är de tyvärr inte. igår på skolan fick jag en penna instucken i ena min skinka.. blödde hur mycke som helst, är helt paff hur fan den kunde hända.. typ omöjligt att man får en penna i röve?? aja jag lyckas alltid med allt de är ju standard..



ikväll blire en hemmakväll och får se vad som händer imorgon:) hoppas alla andra ha en fin fredagkväll!!

rolling in the deep

idag fyller världens bästa lydia år!! grattis sötnos <3 kan tyvärr inte lägga ut någon bild från telefonen, är ju på skolan:) drar till stan efter skolan till käraste kusin olivia, kommer hem ikväll så då blir att berätta lite vadbsom hände idag här på skolan. feta failen, mycke blod!!

RSS 2.0