fuck

livet kaosa och den här bloggen dog just. kanske återupplivas. nångång


utmanar alla på en afrodans, dansa pausa

Imorgon jobbar jag min sista dag. sen har jag sommarlov i 2 dagar.. tungt, är rätt taggad på att börja skolan, träffa nytt folk och bara känna mig äldre. Fast är egentligen riktigt nervös också, fast jag antar att alla andra är lika nervös som jag är! Suger totalt att vi inte hunnit få itag i någon lägenhet än, får hoppas på att vi hittar någon snart så jag slipper köra moppe till bure och sedan åka buss. Vill inte köra skoter till bure när vintern kommer direkt heller.. Antar att man får hoppas på de bästa.

Mitt sommarlov har endå varit helt okej, trodde jag skulle hinna mer, tex att fara till pite och vara med mina bröder alva och oskar. Kunde ha fått hinna vara lite mer i lycksele också, träffa min syster och anja osv. Hinna vara mer med min finaste mormor, hinna vara med alla kompisar. Trodde även att jag skulle få vara mer med mina ex klasskompisar också, men så har de inte heller blivit. Måste ta tag i saken och göra mer nu när skolan börjar också.


saknar dig min fina bästis


erik är bäst och inte en jävla protest. bästvän


weii

Har hängt med minna sen i tisdags om jag inte minns helt fel. vi har hunnit vara i bure två kvällar, godis osv. Ikväll åker vi till bure antar jag. erik hämtar oss nångång på eftermiddan! sover dock hemma för att jag och min familj ska på släktträff på lördag. Lär stiga upp tidigt så vi hinner till jörn i tid. kommer bli trevligt! Sen så på söndag så jobbar jag, ett lång jävla pass, 10-18 får hoppas jg överlever!


RSS 2.0