Hypernervokusiskadiafragmakondervibrationer

Igårkväll, var jag och Moa, Rebecka, Evelina , Sofie, Lina och Lina på bodaborg på dendära spöknatten. kan säga att även om vi var lite äldre än alla andra som var där, höll vi alla verkligen på dö, vi triggade upp varandra haha. Isllafall var det jättetrevligt!! Hade hur kul som hellst!
Och inatt fick jag sova med finaste men nu ligger jag i sängen själv för att han är duktig och jobbar.

Åker till Lycksele idag också, blir fett!!


du är allt jag har, tack.

Sitter hemma i antes lägenhet, ska snart börja dra mina otroligt tunga fötter mot skolan. Fyfan vad skönt de var att vi var ledig igår och sen så har vi bara 2 lektioner idag så slutar 20 i 11! awesome! Ikväll ska vi umgås med massa folk och fira min finaste Amanda som fyller arton på lördag. Sover alltså hos ante tills på lördag! puss och varsegod till min fina info!

Everyone needs a hugs sometimes. I need you here now


Tjora bil

Ligger hemma i soffan ikväll, har inget annat för mig så de blev bra såhär!
Imorgon åker (kör) jag och min familj till pite för att gratta en kompis som fyller 20 nästa helg! Och sen efter vi varit där ska jag mot mitt hjärta för att tillbringa min lördagkväll och lördagnatt där:) myspys!
Fett skönt med helg iaf, behöver sova!


Im free, free falling, and im free, free fallen fallen

God eftermiddag kompisar! Just kommit hem till mitt hem i skogen, ville inte åka med bussen hem idag, ville röra arslet mot sörböle för att få vara med mitt hjärta en dag till, som jag saknar honom redan! Buhu
Annars då, jo jag hade engelskaprov idag som jag faktiskt hoppas på att de gick bra, känns som att nya betygssystemet suger snopp, kommer fan sluta med att alla får f och dör eller nått sånt. Bajsbajs, är på fett konstigt humör, glad men endå inte, vafan händer

Om ni ville veta så har jag gjort en fin liten spåloppa, den är värsta poetisk och smart. ille kan


no one knows what it's like to be the bad man, to be the sad man. Behind blue eyes. no one know what it's like to be hated

Kom just tillbaka till antes lägenhet efter att ha varit en tväris och pratat med finaste Emma. Huuundra år sen vi träffades. Sover då hos ante inatt och det blir ultramysigt, som jag saknat honom.
Och provet idag gick säkert åt helvete, Massa delar i provet som vår lärare inte ens snackat om.. Aja skit samma,bättre lycka nästa gång!
 

Tråkigaste inlägget men jag äger! Fuck you losers

För att skryta lite hur duktig jag varit ska jag berätta för er att dehär är försöka gången på många många år som jag verkligen satt mig ner och plugga. Tack mamma för den underbara hjälpen. Känns skönt att jag kan en hel del tills imorgon då vi har medicin prov.. (Dom enda proven vi har på skolan)
Men bara för att jag har sån förbannad tur så kommer jag väl glömma allt eller så har jag inte pluggat in alla grejer vi har på provet! Aja who cares.
Nu ska jag dra en tidig kväll, godnatt! Hihi


Jag älskar min syster mer än allting.


Amazing gurl, amazing

 
 
 
 
Jag har verkligen världens underbaraste klass, känner mig så trygg. 3 år med er kommer bli fantastiskt! Älskar er tjejer! 

Du är den starkaste stjärnan i mitt hjärta. Du är den enda, ingen klår dig.


När jag blir frisk börjar mitt nya liv.


Lights off party on

Satt mig just ner i soffan igen efter att ha duschat. Är hemma idag, orkade verkligen inte kämpa mig till skolan å sitta där och nysa och snuva mig hela tiden. Halsen har blivit värre också, damn vad jag hatar att vara förskyld. Okej för att vara lite mer tråkig i mina inlägg kan jag säga att jag ska ligga hemma ikväll och äta chips med familjen. Plus att resten av helgen är oplanerat. Vilket liv jag har. Vill vara med min pojke, bara min

 


You are the only reason for me to keep fighting. Fighting for life to be good. I love you my sunshine,my heart, my everything!


Pull the trigger, finally drink his pain away

Sitter just nu på bussen påväg till bure. Slutade tidigare från skolan för att jag ska till tandläkarn.
I fredags var jag med Liv hemma hos mig, och sen lördagkväll festade jag med storasyrra! Hade hur roligt som hellst och måste verkligen göras om! Sovde hos andreas från lördag till idag. Riktigt mysigt, vill inte ens hem, vill mysa med mitt hjärta!
Förövrigt börjat de bli mycke att göra på skolan, fan ille kämpa


Äännliiiggeeeeenn heeellgg


Fina grejer


RSS 2.0