Bring it on bitch

Hade riktigt tur igårkväll, behövde inte sova ensam. Världens underbaraste kille kom hit och gjorde mig sällskap.
Hur som hellst ligger jag i soffan under ett täcke och ser 16 and pregnant. Undrar när min mamma och pappa kommer hem, börjar fan sakna dom. Inget hem utan mamma!


Never look back in anger

Har inte gjort ett skit idag, suttit framför tven och degat som en liten tjockis. Gjorde korvstroganoff till middag och satt å åt de vid matbordet själv med tända ljus. Fasen vad forever alone haha. Saknar min andreas redan, hatar att sova själv.. Ha en trevlig kväll allesammans


Have you ever loved somebody who's been knocked down and then nobody lend a hand to pick you upof the ground. You got to look inside yourself baby, you got to belive this is your moment come and ride with me.


god i miss u, im broken deep in side. my heart is open wide

Är så sjukt hungrig nu att jag skulle kunna äta en häst. Ska springa som en galning till Tatung sen för att jag och flickorna ska äta lunch där. Känner mig rik, just fått pengar och kan göra vad jag vill hehe.
Efter skolan ska jag hem, göra mat till min syskon sen kommer Andreas nån gång också. Är hemma själv hela helgen för att mamma och pappa är i Tierp på dragrace. Ska sova hela helgen, fan vad skönt.

help, i have done it again,. I have been here manny times before, hurt my self again today.

Oj, dålig uppdatering från min sida. Spela roll, har skola och har typ rätt mycke att göra på skolan.
För övrigt går veckorna riktigt fort nu, känns skönt att de är lov snart och att de endast är 39 dagar kvar tills jag sätter bläck i mig förevigt. längtar!


jonna är bäst

Har sovit hos min bästa kusin Olivia inatt, så behövde inte komma så sent till skolan. så nu har jag Just kommit till pluuggeeet. Har redan hunnit göra ett engelskaförhör som var rätt enkelt. Slutar 3 idag och har bara tre lektioner så de känns riktigt skönt. Efter skolan kanske jag tar bussen hem eller så åker jag med andreas till bure. Sen så åker vi hem till mig och så slipper jag sova själv!!  
Förresten, så har veckan gått otroligt snabbt, fredag imorgon redan, shit jag vet inte ens vad jag ska göra i helgen än. AJA ideer kommer väl snaaartiis
 

livet blir bättre bara du låter de bli lättare.

Sitter ännu en gång vid datorn såhär på eftermiddagen. Har inget för mig egentligen utan sitter bara och surfar omkring. Ska snart ladda hem nån bra film och nörda den sen.
Skolan har gått rätt så fort idag, inte så konstigt för att vi bara haft 3 lektioner idag.
Dock börjar jag bli less på att vänta på bussen i hundra år men de får jag väl leva med. På måndag får jag förhoppningsvis veta en extrem underbar grej. men de tar vi då om de nu blir så underbart.
ha en trevlig kväll gott folk :)

been there before

Ligger för tillfället i min säng och nördar Awkward, nog världens bästa serie. Efter jag sett klart några avsnitt kanske jag ska dra ut och övningköra. Beror helt på hur trött jag är och hur glad farsan är.

Är sjukt trött efter skolan, somnade i bussen påväg hem idag så hann nästan på att glömma att hoppas av. Tur busskillen vet vart jag ska efter 9 års bussåkande. Imorgon väntas en kort skoldag, börjar halv tie och slutar ett. Känns otroligt bra, är fett nöjd med vårat schema för en gång skull i mitt liv.

 


win.win.win.win.win.win.win


that body is going to be fit

Har hunnit vara ute och springa och duscha nu efter jag vaknat. Känns faktiskt fett skönt! Kanske värt att ge springandet en chans och se om man faktiskt blir fit for fight? Skulle dock behöva mer motivering till att träna, även att typ gymma eller nått sånt. Tror aldrig jag kommer att komma till de stadiet att jag gymmar.. de är fett tråkigt, och pinsamt för att alla andra ska kolla på en.. Tror de är en utav många anlednigar till att inte så många brudar gymmar..

Aja, nu ska jag klä på mig, äta nått och tagga inför kvällen! ska umgås med de underbaraste vänner man har!


vet inte vad jag babblar om, läs om du vill, kände bara att folk behövde veta mitt onödiga tänkande

Åh shit vad less jag börjar bli på att dagligen få se och höra, ungar på 11-14 ålderna som förstör sitt liv redan nu. för att vara cool. för att vara som all andra. bli kallad fegis för att du inte prövar ta ett bloss av en cigg. Jag minns själv när jag var 13, just börjat sjuan, du har så extremt mycke tryck på dig. Att göra saker för att vara en utav dom populärare. Att ens pröva börja röka då är fanemig de värsta du kan göra. fatta hur förbannat mycke pengar jag kunnat ha istället för alla dessa ciggaretter. Hade man kunnat ändra på saker, hade jag valt att Jag aldrig prova röka. Fattar ärligt inte varför man tyckte det var kul och coolt att röka. tänk när du är i de stadiet när du verkligen röker 2-3 packet i veckan. fatta hur man egentligen luktar? inrökta kläder, håret luktar,fingrarna, andedräkten luktar hemskt. allting med rökning är ofrächt.. Som 13 åring, ska du vara nervös hur de ska gå i skolan, du ska fnittra och bli kär i killar. Herregud flickor och pojkar där ute. Sluta tro att ni måste göra saker för att vara inne och vara cool. visa för i helvette att de är coolare att inte röka alls. lukta gott, ha roligare istället för att stå ute och röka med sina kompisar. Ni är bara barn än, precis som jag. Än om
folk säger "yolo" betyder inte de att de handlar om att röka och dricka osv? Ha heldre ett trevligt liv, tillsammans med dig och dina vänner.
NI på bureskolan, 7b, ge upp. att röka är så jävla ocoolt. man tvingar inte sina vänner till nånting dom inte vill.


start real slown too see whats happy there inside

Skolan rullar på, livet rullar på och jag känner att allting faktiskt rullar på!! känns skönt att sllting börjar bli bra igen och att jag kan börja le mitt vanliga glad leende och inte defär fejksmilet!

dock blir jag så fruktandsvärt trött och slut efter skoldagarna, 2 veckor redan. tisdag imrn och jag stannar förmodligen i stan och sover där!


RSS 2.0